Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Εργαλεία Διαχείρισης Χρημάτων

MBL

Επιθετικό πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων σε excel με το οποίο μπορούμε να πληρωνόμαστε όλα μας τα στοιχήματα, ακόμα και αυτά που χάθηκαν! Εύκολο στη χρήση και λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Υπάρχουν οδηγίες συμπλήρωσης.

L-RBI

Πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων σε excel το οποίο «μοιράζει» τα χρήματά μας στα δελτία μας, με σκοπό να βγάζουμε κέρδος ακόμη κι αν δεν επαληθεύονται όλα μας τα στοιχήματα! Εύκολο στη χρήση και λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Υπάρχουν οδηγίες συμπλήρωσης.

DEF

Αμυντικό πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων σε excel το οποίο μπορούμε μας εξασφαλίζει το ζητούμενο κέρδος που έχουμε αρχικά ορίσει. Εύκολο στη χρήση και λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Υπάρχουν οδηγίες συμπλήρωσης.

L-D1

Αμυντικό πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων σε excel. Τοποθετείτε τις αποδόσεις σας και το ποσό που θέλετε να παίξετε... και το πρόγραμμα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα με σκοπό να μην χάσετε (αρκεί να πιάσετε το "στάνταρ"). Εύκολο στη χρήση και λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Υπάρχουν οδηγίες συμπλήρωσης.

T-GOAL

T-GOAL

Με το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να δείτε πόσα γκολ αλλά και πόσα κόρνερ θα σημειωθούν σε μία αναμέτρηση! Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο είναι σε excel και μπορεί να δουλευτεί από οποιαδήποτε συσκευή!