ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Στην σημερινή FREE ZONE, σας έχω ετοιμάσει ένα PDF όπου θα βρείτε FREE τόσο τις προσωπικές μου επιλογές της συνδρομητικής στήλης VIP MEMBERS για σήμερα Δευτέρα 12/02, όσο και τα Best Of σημεία σε διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, έτσι όπως αυτά προέκυψαν από την ανάλυση που έγινε από το X-RAY.

Το X-RAY, είναι ένα μοναδικό, παγκοσμίως, πρόγραμμα το οποίο περνάει από κόσκινο την κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση και μας εμφανίζει τις πιθανότητες νίκης για την κάθε ομάδα αλλά και τις πιθανότητες που συγκεντρώνονται στα γκολ.

Ευκαιρία για επιστροφή στα νίκες για την Αδελαΐδα κι αυτό όχι γιατί η ομάδα του Καρλ Βιρτ παίζει καμιά «μπαλάρα», αλλά κυρίως λόγω Πέρθ Γκλόρι!

Το «X-RAY» είναι το καλύτερο πρόγραμμα, παγκοσμίως, ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Αναλύει 14 διαφορετικές παραμέτρους και μας παρουσιάζει τις πιθανότητες επαλήθευσης για τα παρακάτω σημεία: Άσος, Διπλό, Ισοπαλία, Over/Under 1,5 γκολ, Over/Under 2,5 γκολ και GG/NG.

Με το «T-GOAL» μπορούμε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να βρούμε ή καλύτερα να προσεγγίσουμε το τελικό αποτέλεσμα μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης! Το πρόγραμμα είναι σε excel και μπορεί να δουλευτεί εύκολα από οποιαδήποτε συσκευή.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Δυναμικά ξεκίνησε ο Φλεβάρης με πολλές και συνεχόμενες νίκες οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα από εδώ και πέρα να παίζουμε με λεφτά «δικά τους».

Δείτε στoυς παρακάτω πίνακες τα BEST OF σημερινά σημεία με βάση την στατιστική, σε διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων!

Δείτε στον παρακάτω πίνακα 22 αγώνες του Σαββάτου όπου συγκεντρώνουν πιθανότητες επαλήθευσης από 90% έως 100% στο OVER 1,5 GOALS

Κάθε μέρα σε ώρες που θα ανακοινώνεται εδώ, ο Λοχαγός μέσα από την επίσημη σελίδα του στο FACEBOOK μας παρουσιάζει LIVE όλα τα Betting Tips της ημέρας!