Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Καλό τριήμερο σε όλους! Δεν θα κουράσω με περιττές εισαγωγές, δεν μπορώ άλλωστε αυτή τη στιγμή καθώς προέρχομαι από ένα γεμάτο 5ωρο προκειμένου να σας ετοιμάσω κάτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Κάτι το οποίο δεν πρόκειται να το βρείτε σε κανένα στοιχηματικό έντυπο, παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό. Σε κανένα site, παγκοσμίως! Πουθενά! Μόνο εδώ!!!

Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην A-League Αυστραλίας. Πέντε αγωνιστικές ακόμη και μετά…play offs! Γι' αυτά παλεύουν όλη τη χρονιά οι ομάδες. Για να τερματίσουν, πρωτίστως, στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και επόμενός τους στόχος είναι η καλύτερη θέση με σκοπό να αποκτήσουν το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ-άουτ...

Στο κύπελλο Σουηδίας βρισκόμαστε στην φάση των ημιτελικών. Το Σάββατο (16/03) η Χάλμσταντ φιλοξενεί την Μάλμε και την Κυριακή (17/03) η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται την Τζουργκάρντεν. Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί).

Το «X-RAY» είναι το καλύτερο παγκοσμίως πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων για το ποδόσφαιρο! Είναι ένα σημαντικό «όπλο» που έχουμε στην κατοχή μας, το οποίο το χρησιμοποιούμε στα πρώτα στάδια της μελέτης μας!

Οι αγώνες των ομίλων ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα κι αυτό το Σ/Κ θα μάθουμε ποιες εκ των Μπρομαποϊκάρνα, Χάλμσταντ, Μιάλμπι, ΑΪΚ Στοκχόλμης, Τζουργκάρντεν, Ντέγκερφορς, Μάλμε και Νόρκεπινγκ…. θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Το «X-RAY» είναι το καλύτερο παγκοσμίως πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων για το ποδόσφαιρο! Είναι ένα σημαντικό «όπλο» που έχουμε στην κατοχή μας, το οποίο το χρησιμοποιούμε στα πρώτα στάδια της μελέτης μας! Για σήμερα Παρασκευή, αναλύσαμε 42 αναμετρήσεις και το αποτέλεσμα της ανάλυσης ...

Από την Championship της Αγγλίας το σημερινό free σημείο μας! Εκεί θα βρούμε την αναμέτρηση Γουότφορντ – Σουόνσι, όπου αφού κάναμε την στατιστική ανάλυση με το X-RAY πρόγραμμα εντοπίσαμε Value σημεία!

Ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός! Έχουμε τη δυνατότητα να ανιχνεύουμε τις στοιχηματικές εταιρίες και να εντοπίζουμε σημεία τα οποία δέχθηκαν μεγάλα και κυρίως απρόσμενα πονταρίσματα!

Στην σημερινή FREE ZONE, σας έχω ετοιμάσει ένα PDF όπου θα βρείτε FREE τόσο τις προσωπικές μου επιλογές της συνδρομητικής στήλης VIP MEMBERS για σήμερα Δευτέρα 12/02, όσο και τα Best Of σημεία σε διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, έτσι όπως αυτά προέκυψαν από την ανάλυση που έγινε από το X-RAY.