Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Αγγλική «γραβάτα» απόδοσης «82,26»

2023-03-02

Η KingBet για όσους δεν το ξέρουν, έχει αλλάξει! Στα πλαίσια της πλήρης «ανακαίνισης» έχουν προστεθεί ειδικά πινακάκια με στατιστικά, τα οποία αποτελούν βασικά «εργαλεία» στη μελέτη του κάθε αναγνώστη!

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο και θα περιλαμβάνει αναλύσεις αγώνων από Παρασκευή έως και Δευτέρα, θα μπορείτε να βρείτε, πέραν των άλλων, χρήσιμα στατιστικά για διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, όπως ζευγάρια με τις περισσότερες πιθανότητες για «Όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο», «Όβερ 2,5 τελικό», κ.α.

Από αυτά τα στατιστικά, έφτιαξα ένα δελτίο-γραβάτα (που συνηθίζεται να λέμε) με «όβερ 1,5 γκολ τελικό». Δείτε το παρακάτω… (προσέξτε τις υποσημειώσεις στο τέλος του δελτίου)


ΥΓ1. Οι πιθανότητες επαλήθευσης των παραπάνω σημείων είναι από 80,65% (Άλφερτον-Ντάρλινγκτον) έως και 90,63% (Ίπσουιτς – Μπέρτον). Τα παιχνίδια έχουν προστεθεί στο δελτίο έτσι…ούτως ώστε να ξεκινάει από το ματς με τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης.

ΥΓ2. Το ποσό πονταρίσματος είναι ένα… «τίποτα» μόνο και μόνο επειδή στο δελτίο υπάρχουν αρκετά παιχνίδια

ΥΓ3. Τα παραπάνω σημεία, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ προσωπικές στοιχηματικές επιλογές, αλλά προτείνονται με βάση τα στατιστικά. Οι δικές μου προτάσεις βρίσκονται καθημερινά στη στήλη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δείτε επίσης

Σας ρώτησα τί θέλετε εσείς να βάλω σε προσφορά εξαιτίας της Black Friday και εγώ….έβαλα ακόμα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε!

Στη Σουηδία πέφτει η αυλαία της Allsvenskan για το 2023. Σήμερα στις 16:00 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και ως συνήθως (μιας και χρόνια παρακολουθώ «στενά» την συγκεκριμένη κατηγορία») τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Σας χρωστάω κάτι! Από την περασμένη Τρίτη σας υποσχέθηκα πως σήμερα Παρασκευή, θα σας δώσω ΔΩΡΕΑΝ ένα στημένο ματς σε "ημίχρονο/Τελικό" από την τελευταία αγωνιστική της Σουηδίας!

Στην αγαπημένη Allsvenskan φτάσαμε στο φινάλε. Την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, ωστόσο εμείς στοιχηματικά δεν θα ασχοληθούμε με το κίνητρο.... αλλά με μια πληροφορία που κάνει λόγο για μιλημένο "ημίχρονο/τελικό".

Το «X-Ray Tips» είναι, παγκοσμίως, το καλύτερο πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων για ποδοσφαιρικούς αγώνες! Αναλύει 14 διαφορετικούς παράγοντες και μας παρουσιάζει τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο!

Ουφφφ…το μαρτύριο με τις εθνικές ομάδες τελείωσε! Από αύριο Παρασκευή μπαίνουμε, στοιχηματικά, σε κανονικούς ρυθμούς! Ήδη δηλαδή, προσωπικά το έχω κάνει, καθώς από την αρχή της εβδομάδας δουλεύω πάνω στα παιχνίδια του Σ/Κ…