Πρόσβαση μόνο ενήλικους!

Αγγλική «γραβάτα» απόδοσης «82,26»

2023-03-02

Η KingBet για όσους δεν το ξέρουν, έχει αλλάξει! Στα πλαίσια της πλήρης «ανακαίνισης» έχουν προστεθεί ειδικά πινακάκια με στατιστικά, τα οποία αποτελούν βασικά «εργαλεία» στη μελέτη του κάθε αναγνώστη!

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο και θα περιλαμβάνει αναλύσεις αγώνων από Παρασκευή έως και Δευτέρα, θα μπορείτε να βρείτε, πέραν των άλλων, χρήσιμα στατιστικά για διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, όπως ζευγάρια με τις περισσότερες πιθανότητες για «Όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο», «Όβερ 2,5 τελικό», κ.α.

Από αυτά τα στατιστικά, έφτιαξα ένα δελτίο-γραβάτα (που συνηθίζεται να λέμε) με «όβερ 1,5 γκολ τελικό». Δείτε το παρακάτω… (προσέξτε τις υποσημειώσεις στο τέλος του δελτίου)


ΥΓ1. Οι πιθανότητες επαλήθευσης των παραπάνω σημείων είναι από 80,65% (Άλφερτον-Ντάρλινγκτον) έως και 90,63% (Ίπσουιτς – Μπέρτον). Τα παιχνίδια έχουν προστεθεί στο δελτίο έτσι…ούτως ώστε να ξεκινάει από το ματς με τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης.

ΥΓ2. Το ποσό πονταρίσματος είναι ένα… «τίποτα» μόνο και μόνο επειδή στο δελτίο υπάρχουν αρκετά παιχνίδια

ΥΓ3. Τα παραπάνω σημεία, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ προσωπικές στοιχηματικές επιλογές, αλλά προτείνονται με βάση τα στατιστικά. Οι δικές μου προτάσεις βρίσκονται καθημερινά στη στήλη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δείτε επίσης

Έβαλα ένα κουίζ το πρωί στα κανάλια μου στο Telegram, το οποίο και κανείς δεν μπόρεσε να το λύσει μέχρι τώρα.

Καλή Κυριακή σε όλους! Χθες, ανέβηκαν δωρεάν τα παιχνίδια στα οποία μπορούσαμε να εφαρμόσουμε την τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Το ό,τι κάναμε το 7/7 νίκες, δεν αποτελεί είδηση και ούτε πανηγυρίζουμε γι' αυτό! Σιγά το δύσκολο άλλωστε….

Σήμερα η μέρα είναι «ιδανική» για να βγει καλό «χαρτζιλίκι». Όσοι γνωρίζουν να εφαρμόζουν την μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο» μπορούν να βγάλουν αρκετά χρήματα. Εγώ επέλεξα εφτά περιπτώσεις, στις οποίες με ζητούμενο κέρδος 10€ ανά αγώνα, μπορούμε στο τέλος της ημέρας να βάλουμε στο ταμείο μας τουλάχιστον 70€!

Στο μάθημα αυτό θα εκπαιδευτείς πάνω στην μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Πρόκειται για μία τεχνική πονταρίσματος η οποία μας εξασφαλίζει ένα κέρδος κάθε μήνα ή καλύτερα είναι μία τεχνική που σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπόσχεται να μας εξασφαλίσει κέρδη κάθε μήνα!