Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Αγγλική «γραβάτα» απόδοσης «82,26»

2023-03-02

Η KingBet για όσους δεν το ξέρουν, έχει αλλάξει! Στα πλαίσια της πλήρης «ανακαίνισης» έχουν προστεθεί ειδικά πινακάκια με στατιστικά, τα οποία αποτελούν βασικά «εργαλεία» στη μελέτη του κάθε αναγνώστη!

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο και θα περιλαμβάνει αναλύσεις αγώνων από Παρασκευή έως και Δευτέρα, θα μπορείτε να βρείτε, πέραν των άλλων, χρήσιμα στατιστικά για διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, όπως ζευγάρια με τις περισσότερες πιθανότητες για «Όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο», «Όβερ 2,5 τελικό», κ.α.

Από αυτά τα στατιστικά, έφτιαξα ένα δελτίο-γραβάτα (που συνηθίζεται να λέμε) με «όβερ 1,5 γκολ τελικό». Δείτε το παρακάτω… (προσέξτε τις υποσημειώσεις στο τέλος του δελτίου)


ΥΓ1. Οι πιθανότητες επαλήθευσης των παραπάνω σημείων είναι από 80,65% (Άλφερτον-Ντάρλινγκτον) έως και 90,63% (Ίπσουιτς – Μπέρτον). Τα παιχνίδια έχουν προστεθεί στο δελτίο έτσι…ούτως ώστε να ξεκινάει από το ματς με τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης.

ΥΓ2. Το ποσό πονταρίσματος είναι ένα… «τίποτα» μόνο και μόνο επειδή στο δελτίο υπάρχουν αρκετά παιχνίδια

ΥΓ3. Τα παραπάνω σημεία, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ προσωπικές στοιχηματικές επιλογές, αλλά προτείνονται με βάση τα στατιστικά. Οι δικές μου προτάσεις βρίσκονται καθημερινά στη στήλη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δείτε επίσης

Πρώτα απ' όλα εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τις οικογένειές σας! Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε! Είτε ως μέλη στις υπηρεσίες μου από τον Νοέμβριο που ξεκίνησα, είτε αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματά μου ή παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά βίντεο.

Η περίοδος «προσφοράς» λήγει σε λίγες ημέρες και από 1η Ιουνίου το site γυρίζει σελίδα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω αλλαγές: