Αμυντικό πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων… για όσους παίζουν πολλά χρήματα

2023-05-20

Με αφορμή το πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων «L-D1» που με ρωτάτε ορισμένοι αυτές τις ημέρες, βρήκα το χρόνο σήμερα να σας το παρουσιάσω και να σας λύσω οποιαδήποτε απορία έχετε.

Καταρχάς το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους όσους παίζουν στοίχημα, ανεξαρτήτως αποδόσεων ή τύπους στοιχημάτων που παίζουν (μονά-δυάδες κλπ.). Ωστόσο θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ρισκάρουν πολλά χρήματα κι αυτό γιατί είναι ένα «αμυντικό» πρόγραμμα.

Ξεκινάμε, έχοντας ως δεδομένο πως είσαι σε θέση να βρίσκεις αρκετά σημεία κάθε μέρα και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Αν δεν είσαι σε θέση δες εδώ τον τρόπο να μπορείς να βρίσκεις όσα και ότι σημείο θες καθημερινά.


Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απλό. Συμπληρώνεις αριστερά το ποσό που θες να στοιχηματίσεις συνολικά και στη συνέχεια απλά βάζεις την απόδοση του κάθε σου δελτίου.

Έχοντας παρακολουθήσει την Α.Μ.Ε.ΣΗ. είσαι σε θέση να μπορείς να βρίσκεις από πολύ «safe» σημεία έως και ακριβές σκορ. Σε πρώτη φάση θα ασχοληθούμε εδώ με τα …πολύ «safe» σημεία καθώς αυτά θα αποτελούν το ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Στη συνέχεια στο, στο «2ο ΒΕΤ» μπορείς να βάλεις επιλογές με μεγαλύτερες αποδόσεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις αν θες και στο «3ο ΒΕΤ».

Στόχος σου είναι φυσικά να πιάσεις όλα σου τα δελτία, ωστόσο βασικός στόχος είναι να επαληθευτεί το «Βασικό Στοίχημα» καθώς με την επαλήθευσή του, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.

Θα σας δώσω ένα σημερινό παράδειγμα (από τα 100άδες που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου-ειδικά αν έχει παρακολουθήσει την Α.Μ.Ε.ΣΗ.)

Στο παραπάνω παράδειγμα, έχω επιλέξει να παίξω «δυάδα» τις αναμετρήσεις: Σέντραλ Κοστ Μάρινερς – Αδελαΐδα και Δε Στρόνγκεστ - Βάκα Ντίεζ.

- Στο «βασικό στοίχημα» έχω βάλει «όβερ 1,5 γκολ» και στις δύο περιπτώσεις και στο άλλο δελτίο το «όβερ 2,5 γκολ» και στις δύο περιπτώσεις.
Επαναλαμβάνω, μπορείς να παίξεις και μονά και δυάδες και τριάδες…. Και ότι θες. Απλά στο «βασικό σου δελτίο» θα πρέπει να βάλεις «safe» σημεία