Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων

2023-03-16

Γρήγορα... «επιστροφή στα θρανία» με σκοπό να ανέβεις επίπεδο ως παίκτης του στοιχήματος! Ήδη είναι «on air» η Α.Μ.Ε.ΣΗ. (Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων) και μπορείς να την παρακολουθήσεις/εκπαιδευτείς με την άνεσή σου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Δες παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα...

Παρακάτω βρες χρήσιμες πληροφορίες για τα μαθήματα της Α.Μ.Ε.ΣΗ. καθώς επίσης και πως μπορείς να τα κατεβάσεις!

Χρήσιμες πληροφορίες

1. Τί θα μάθω; Πάνω σε τί θα εκπαιδευτώ;

Έχοντας εκπαιδευτεί πάνω στην Α.Μ.Ε.ΣΗ. θα είσαι σε θέση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία), να μπορείς να βγάζεις σημεία για ποντάρισμα – ακόμα και σε αγώνες με ομάδες που δεν τις γνωρίζεις – με μεγάλο ποσοστό επαλήθευσής τους! Δεκάδες σημεία καθημερινά, εκατοντάδες το Σαββατοκύριακο! Σημεία, όχι στη τύχη και χωρίς να χρειαστεί να μελετήσεις!Χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομές! Μόνος σου!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

+ Περισσότερος ελεύθερος χρόνος (δεν χρειάζεται να διαβάζεις ειδησεογραφία, να αναλύεις στατιστικά κλπ). Ο χρόνος που απαιτείται για να εντοπίσεις σημεία είναι ελάχιστος (λίγα δευτερόλεπτα)

+ Περισσότερα σημεία (μπορείς να βρεις σημεία για ποντάρισμα 24 ώρες την ημέρα – κάθε ημέρα)

+ Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα αγοράζοντας συνδρομές/εφημερίδες κλπ (όλα τα κάνεις μόνος σου μέσα από τον υπολογιστή/κινητό σου…μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα)

+ Σημεία και PRE GAME και LIVE (με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, μπορείς να παίξεις σημεία τόσο σε αγώνες που δεν ξεκίνησαν όσο και σ' αυτούς που είναι σε εξέλιξη)

+ Τα σημεία που μπορούν να βγουν από την μέθοδο αυτή είναι: Σημείο νίκης (1Χ2), Σημείο νίκης (1Χ2) από ημίχρονο, Over/Under, GG/NG, Συνολικά γκολ στο παιχνίδι, Συνολικά γκολ ομάδας, Ακριβές σκορ

+ Μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων θα μπορείς να είσαι σε επαφή μαζί μου (για όσο εσύ χρειάζεσαι) προκειμένου να σε βοηθήσω όπου χρειάζεσαι βοήθεια ή να ξαναδούμε κάτι το οποίο δεν έχεις καταλάβει στα μαθήματα (ή θες να ξανά δεις)

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Ορισμένα από τα σημεία που θα βγάζεις, ενδέχεται να μην μπορείς να τα παίξεις σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες

- Επειδή το συγκεκριμένο σεμινάριο έγινε και το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο τρόπος λειτουργίας της Ασιατικής Μεθοδολογίας Εύρεσης Σημείων δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. Αυτό οφείλεται στον λάθος τρόπο που διαχειρίζονται την ήττα (Χάνεις, «τρελαίνεσαι» και ποντάρεις με μόνο σκοπό να πάρεις πίσω τα χαμένα χωρίς να ακολουθείς κανέναν κανόνα, επειδή απλώς έχεις «θολώσει».)

2. Σε ποια αθλήματα μπορώ να στοιχηματίσω;

Αυτά που θα δείξουμε θα αφορούν μόνο για στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες

3. Σε τί είδους παίκτες απευθύνονται τα μαθήματα;

Καταρχήν, όπως και όλες οι υπηρεσίες του site απευθύνονται σε ενήλικους άνω των 21 ετών. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα μαθήματα, αυτά θα βοηθήσουν όλους! Ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκεσαι, η Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων θα σου δείξει έναν νέο -εύκολο- τρόπο για να καταλήξεις σε σημεία

4. Πως γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα και μπορείς να τα δεις με την άνεσή σου από το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σου. ΄Μπορείς να τα δεις όσες φορές θες, ξανά και ξανά με σκοπό να τα εμπεδώσεις!

5. Πόσα είναι τα μαθήματα της συγκεκριμένης μεθόδου; 

Όλο το πρόγραμμα εκπαίδευσης το έχουμε χωρίσει σε δύο μαθήματα! Προτείνουμε να κατεβάσεις το 1ο μέρος και στη συνέχεια το 2ο μέρος (όχι το αντίθετο καθώς το 2ο μέρος είναι συνέχεια του πρώτου)

6. Πως κατεβάζω τα μαθήματα;

  1. Για το πρώτο μέρος κάνε κλικ εδώ
  2. Για το δεύτερο μέρος κάνε κλικ εδώ