Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

«ΑΣΙΑΤΗΣ»: Η μεγάλη επιστροφή … (στα ταμεία)

2023-08-31

Ο «ΑΣΙΑΤΗΣ» είναι ο μοναδικός tipster στην Ελλάδα όπου μπορεί και «διαβάζει» καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, τις κινήσεις των αγορών της Ασίας και προτείνει σημεία για ποντάρισμα με ιδιαίτερο μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης!

Από 1η Σεπτεβρίου, ο «ΑΣΙΑΤΗΣ» θα κάνει παιχνίδι στους…Paiktarades.com, μία πλατφόρμα που ήρθε το καλοκαίρι του 2023 για να φέρει άμεσα, αλλά και μακροχρόνια κέρδη σε όλο το στοιχηματικό κόσμο της Ελλάδας. Δεν πρόκειται για «One man show», αλλά για μία έμπειρη ομάδα από tipsters, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, γνώσεις, φιλοδοξίες, αλλά και πρόσβαση σε πλατφόρμες που ελάχιστοι διαθέτουν στην Ελλάδα.

Στο Team του Paiktarades.com βρίσκεται πλέον και ο «ΑΣΙΑΤΗΣ»! Για όσους δεν γνωρίζουν, όχι, δεν θα βρείτε κάποιον «σχιστομάτη», αλλά τον άνθρωπο που έφερε στην Ελλάδα την Α.Μ.Ε.ΣΗ. το 2016. Όλα τα του τα σημεία (και τα Pre Game και τα Live Tips) θα είναι αποτέλεσμα της ανάλυσης των αγορών της Ασίας!

Καθημερινά, στην στήλη του «ΑΣΙΑΤΗ» θα βρίσκετε αρκετές στοιχηματικές προτάσεις για αγώνες ποδοσφαίρου, ενώ θα πρέπει να έχετε και το νου σας στο κινητό τηλέφωνο καθώς θα υπάρχουν και πολλά LIVE tips μέσα στην ημέρα!