Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Booooooom....

2022-12-29

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετίσει το 2022, σας κάνω ένα υπέροχο δώρο! Αυτό που θα δείτε παρακάτω, απλά δεν υπάρχει πουθενά!

👇👇👇

ενημέρωση: 30/12/22, 22:00
Η προσφορά έληξε!!!

⭐️ Όποιος/α αγοράσει μηνιαία πρόσβαση στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, θα πάρει δώρο πρόσβαση μέχρι τέλους Μαΐου!

⭐️ ΝΑΙ καλά διαβάσατε, με μόλις 20€ θα έχετε πρόσβαση για πέντε ολόκληρους μήνες στις  «Προτάσεις» (δηλαδή μηνιαίο κόστος 4€)

⭐️ Η προσφορά ισχύει για όλους! Είτε για όσους ήδη έχουν ενεργή συνδρομή, είτε για όσους δεν είναι μέλη

Προσοχή, η προσφορά ισχύει για αγορές που θα γίνουν από τώρα έως το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022 και μόνο!

👉👉 Αφού κάνεις εγγραφή στο site (αν έχεις ήδη ανοίξει λογαριασμό δεν χρειάζεται να ξανά ανοίξεις) πάτησε το παρακάντω κουμπί προκειμένου να αγοράσεις το πακέτο. Λίγη ώρα μετά την αγορά σου, ενεργοποιείται η πρόσβασή σου (λίγη κατανόηση, αν καθυστερήσει η ενεργοποίηση καθώς αναμένεται να είναι μεγάλος ο όγκος των συνδρομών)

ενημέρωση: 30/12/22, 22:00
Η προσφορά έληξε!!!

Τί θα βρείτε στις «Προτάσεις»

Στην συνδρομητική στήλη, υπάρχουν τρεις ενότητες, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε όλα τα στοιχηματικά γούστα!

  1. Στην ενότητα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ανεβαίνουν ιδανικά παιχνίδια προκειμένου να εφαρμόσουμε πάνω τους την τεχνική πονταρίσματος για το μεροκάματο.
  2. Στην ενότητα GREEN LINE ανεβαίνουν σημεία με μεγάλες πιθανότητες - Όλα τα σημεία συνοδεύονται και με εικονικό ποντάρισμα στα πλαίσια διαχείρισης του ταμείου μας
  3. Στην ενότητα RED LINE ανεβαίνουν σημεία με μεγάλες αποδόσεις - Όλα τα σημεία συνοδεύονται και με εικονικό ποντάρισμα στα πλαίσια διαχείρισης του ταμείου μας