Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Χάλμσταντ - Γκέτεμποργκ (07/04/24)

2024-04-03

*** Παραδοσιακά, σε επίσημο παιχνίδι, η Χάλμσταντ δεν κέρδισε ποτέ την Γκέτεμποργκ από το 2011 μέχρι σήμερα! Από το 2014 μέχρι και τώρα έχουμε ανεξαρτήτου έδρας 4-6-0 υπέρ της Γκέτεμποργκ, ενώ αν πάμε πιο πίσω, ο αριθμός των νικών της Γκέτεμποργκ μεγαλώνει.

Χάλμσταντ: Και λίγα δέχθηκε η Χάλμσταντ στον εκτός έδρας αγώνα της με την Σίριους! Η άμυνά της έμοιαζε με "παιδική χαρά" σχεδόν σε όλο το 90λεπτο και μάλλον ικανοποιημένη μπορεί να αισθάνεται που το κοντέρ σταμάτησε στην "τριάρα". Επιθετικά, μια από τα ίδια! Τραγική! Με την εμφάνισή της έδειξε πως θα πρέπει να το παλέψει πολύ φέτος να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα….

Γκέτεμποργκ: Γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της την προηγούμενη αγωνιστική, από τις καλύτερες στην πρεμιέρα. Ο Θόρνταρσον μέσα σε δέκα λεπτά (17'-27') πήρε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για πάνω από μία ώρα! Ούτως η άλλως το έργο των παικτών της Γκέτεμποργκ ήταν δύσκολο καθώς απέναντί τους είχαν μία καλύτερη ομάδα! Στο ημίχρονο πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας δεχτεί δύο γκολ από την Τζουργκάρντεν (και τα δύο γκολ με στημένα), ενώ στην επανάληψη δέχθηκαν ακόμη δύο τέρματα. Μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί που το σκορ δεν ξέφυγε βάσει ευκαιριών της Τζουργκάρντεν. Στην μία και μοναδική φάση που έκαναν, κατάφεραν να σκοράρουν. Το γκολ πανηγυρίστηκε (τι κι αν μέχρι τότε είχαν δεχθεί τέσσερα τέρματα) καθώς πέρσι η Γκέτεμποργκ για να σκοράρει, χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η αγωνιστική! Κομβικής σημασίας η αποβολή του Θόρνταρσον στο 27' για την Γκέτεμποργκ. Από εκεί και πέρα, ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας από την Τζουργκάρντεν. Αν και νωρίς, επιβεβαίωσε όλους εκείνους που πιστεύουν στην Σουηδία, πως η Γκέτεμποργκ θα είναι κάτι σαν copy paste με πέρσι. Αντε λίγο καλύτερη, αλλά μέχρι εκεί

Πρόταση: Αμυντικές αδυναμίες έδειξε η Χάλμσταντ στην πρεμιέρα. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αφού την είδαμε τόσο και στα φιλικά προετοιμασίας, όσο και στους αγώνες κυπέλλου πριν έναν μήνα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη! Δύσκολα θα καταφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή να "σπάσει" αυτή την τρομερή αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στη Γκέτεμποργκ! Μεγάλες οι πιθανότητες της ισοπαλίας εδώ! Πολύ καλή η επιλογή (και αυτή θα είναι η βασική μου πρόταση) και του combo "Χ2 & άντερ 3,5 γκολ" σε απόδοση "1,80"