Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Χάμαρμπι - Ντέγκερφορς: Για το κάτι παραπάνω από μία νίκη

2023-04-02

Γιορτινή ατμόσφαιρα στη Στοκχόλμη με τους φίλους της Χάμαρμπι πέρα από το sold out να διοργανώνουν party σε διάφορες γειτονιές και δρόμους της πρωτεύουσας, περιμένοντας πως και πως το πρώτο επίσημο ματς της χρονιά για το πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν μας προκαλεί εντύπωση, καθώς έχουμε να κάνουμε με τους πιο «πιστούς» οπαδούς της Σουηδίας. Το sold out είναι συχνό φαινόμενο κι αν δεν το κάνουν, συχνά το πλησιάζουν.

Η Χάμαρμπι έχει δύσκολο ξεκίνημα με τέσσερις επικίνδυνες εξόδους στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Έχει και δύο «εύκολα» εντός, στα οποία επιβάλλεται να πάρει έξι βαθμούς για να μην απομακρυνθεί από τους στόχους της. Τα ένα είναι σήμερα κόντρα στην Ντέγκερφορς. Το άλλο με την Βάμπεργκς στις 22 Απριλίου.

Στοιχηματκά τώρα, τί παίζουμε; Κάτι η μεγάλη διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και κάτι η «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στην «Tele 2 Arena» με κάνει να πιστεύω πως η νίκη της Χάμαρμπι, είναι κάτι το δεδομένο. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τις τρεις συνεχόμενες «πεντάρες» που έχει «μαζέψει» η Ντέγκερφορς όταν φιλοξενείται από την Χάμαρμπι, μου δίνουν το δικαίωμα να «κυνηγήσω» μεγαλύτερες νίκες της Χάμαρμπι. Ρισκάρω στον «άσο» με χάντικαπ -1,5 γκολ σε απόδοση «1,85». Για όσους θέλουν σημείο με σκοπό να το προσθέσουν σε δελτίο με δικαίωμα στο λάθος, μπορούν να πάρουν και τον «άσο με -2,5 χάντικαπ» σε απόδοση «3,10»

*** Για τα σημερινά μου tips από Σουηδία και όχι μόνο, μπες στις «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ»