Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Χτυπήσαμε… «φλέβα χρυσού»!

2023-04-21

Πάταγος! Από ταμείο …σε ταμείο, όλοι! Τόσο τα μέλη, όσο και στην FREE ZONE του site!

Στο χθεσινό «Bet Of The Day», επιλέξαμε «γκολ» σε Europa και Conference με σκοπό να διπλασιάσουμε το κεφάλαιό μας! Στην συγκεκριμένη ενότητα, πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη του site και εκεί μπαίνουν σημεία καθημερινά με μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης!

Στην FREE ZONE είχατε στη διάθεσή σας (όλοι σας καθώς ήταν free) από προχθές, τρεις επιλογές για στοιχήματα σε γκολ για την Τετάρτη και δύο επιλογές για στοιχήματα σε κόρνερ από αγώνες της Πέμπτης! Όλα μέσα κι αυτά….

Που «κολλάει» όμως ο τίτλος του σημερινού άρθρου; Στα παραπάνω δελτία; Όχι βέβαια! Τα παραπάνω είναι σε καθημερινή σχεδόν βάση και οι μόνιμοι επισκέπτες του site το γνωρίζουν!

Η «φλέβα χρυσού», αναφέρεται στο SUPER πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει εγώ και η ομάδα μου, με το οποίο μπορούμε να εντοπίζουμε «δυνατά» πονταρίσματα σε 80 στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως! Ναι καλά διαβάσατε! Δουλεύουμε το πρόγραμμα αυτό σχεδόν τρεις εβδομάδες και ήδη από προχθές, βγάζω τα αποτελέσματα του προγράμματος τόσο στο Telegram (free group – κλικ εδώ), στέλνοντας στο ΤΑΜΕΙΟ όσους ακολουθούν! Την Τετάρτη τρεις επιλογές προτάθηκαν, πλήρωσαν και οι τρεις! Με αποδόσεις από «170» έως «2,15» (παρακάτω "φώτο").

Χθες, Πέμπτη, επέλεξα τα συγκεκριμένα σημεία να τα δώσω στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ που είχα μέσα από το κανάλι μου. Δύο παιχνίδια δόθηκαν, τρεις επιλογές! Πρώτα η νίκη του Barta M. κόντρα στον Sulava L. για το πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ στη Τσεχία και στο «καπάκι» το «όβερ 2,5 γκολ» στο Μεντεγίν (Γ) – Ντεπόρτες Τολίμα (Γ), αλλά και η νίκη της γηπεδούχου ομάδας με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά (τελικό σκορ 6-1).

Σήμερα τι παίζουμε;

Στο «Bet Of The Day» έχει ανέβει ήδη δελτίο με απόδοση «2,08». Επίσης, όσοι είστε μέλη εκεί θα βρείτε πέντε ιδανικούς αγώνες με σκοπό να εφαρμοστεί πάνω τους η στρατηγική πονταρίσματος για το «μεροκάματο» (η πιο κερδοφόρα στρατηγική πονταρίσματος στο στοίχημα – δες εδώ

ΔΩΡΑΚΙ…

Ακόμη, για τα μέλη του site του, έχω και ένα «δωράκι» με απόδοση «2,52». Όσοι είστε μέλη θα το βρείτε στην ενότητα «Bet Of The Day».

Όσοι δεν είστε μέλη μπορείτε να γίνετε με κόστος 20€ για απεριόριστη πρόσβαση έως τέλος Μαΐου. Πρόσβαση τόσο στο «Bet Of The Day», όσο και σε αποκλειστικό περιεχόμενο στο site – ΚΛΙΚ ΕΔΩ για ενεργοποίηση.

Στην FREE ZONE θα βρείτε για σήμερα δύο επιλογές για στοιχήματα σε γκολ και δύο επιλογές για στοιχήματα σε κόρνερ. Προσοχή, τα συγκεκριμένα σημεία «βγαίνουν» με βάση την στατιστική και μόνο.

Betting Tools

Χρήσιμα «εργαλεία» που θα σου «λύσουν» τα χέρια