Ελβετία - Καμερούν: Σημεία με βάση την κίνηση των αγορών της Ασίας

2022-11-24

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ με τέσσερις αναμετρήσεις. Η πρώτη εξ αυτών, στις 12:00 το μεσημέρι με την Ελβετία και το Καμερούν να κοντράρονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Από την ανάλυση που έκανα πάνω στις κινήσεις των αγορών της Ασίας, βγήκε το παρακάτω συμπέρασμα:

- Η Ελβετία κερδίζει έδαφος και όπως όλα δείχνουν, αν υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση, θα είναι αυτή! Οριακά όμως, στο γκολ! Όσον αφορά τα συνολικά τέρματα στην αναμέτρηση, θα δούμε γκολ και όλα δείχνουν πως θα σημειωθούν τουλάχιστον δύο τέρματα αλλά όχι περισσότερα από τέσσερα! Άρα λοιπόν έχουμε και λέμε:
Ξεκινάμε από τα "safe" σημεία τα οποία είναι: όβερ 1,5 γκολ αγώνα (1,45),  1Χ & όβερ 1,5 γκολ (1,70) και συνολικά γκολ 2-4 (1,55). Από εκεί και πέρα για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο μπορεί να στοχεύσει στο όβερ 1,5 γκολ η Ελβετία (2,05) ή  στο να σημειωθεί γκολ και στα δύο ημίχρονα (2,05). Τέλος για όσους ψάχνουν μεγάλες αποδόσεις πιθανά είναι τα σκορ 2-0 (7,90) και 2-1 (9,50)

  • Θυμίζω, τα παραπάνω δεν αποτελούν προσωπικές στοιχηματικές επιλογές, αλλά σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα της ανάλυσης που έκανα πάνω στις αγορές της Ασίας! Τις δικές μου τελικές επιλογές θα τις βρείτε στη στήλη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ