Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

«Eπαγγελματίας παίκτης»... δεν είναι αυτό που νομίζεις!

2023-02-23

Το παιχνίδι του στοιχήματος μαγνητίζει εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να διακατέχονται όλοι από το ίδιο κίνητρο. Αρκετοί είναι αυτοί που απλά επιθυμούν να ανεβάσουν τα επίπεδα αδρεναλίνης και έντασης κατά την παρακολούθηση ενός αγώνα, τοποθετώντας έτσι τα πονταρίσματα της επιλογής τους. Για άλλους παίκτες πάλι, είναι αρκετή η χαρά της νίκης που ισοδυναμεί με μια ηθική ανταμοιβή για την επιτυχή πρόβλεψη. Ένα μικρό ή μεγάλο κέρδος σίγουρα ανεβάζουν την ικανοποίηση, ωστόσο δεν αποτελεί το κύριο μέλημα των δύο αυτών κατηγοριών παικτών.

Ας μη γελιόμαστε όμως. Στοίχημα σημαίνει ρισκάρουμε χρήματα και διεκδικούμε χρήματα. Συνεπώς η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στοχεύει σε ένα - μικρό ή μεγάλο - έξτρα εισόδημα. Για τους περισσότερους παίκτες το στοίχημα αποτελεί επένδυση και μάλιστα όχι μόνο χρημάτων, αλλά και χρόνου και ενέργειας.

Ο καθένας από εμάς, σίγουρα θα ήθελε κάποια στιγμή να σταματήσει την καθημερινή εργασία του και να ζει μόνο από το στοίχημα, ως επαγγελματίας παίκτης! Σίγουρα το «επαγγελματικό στοίχημα» θα αποφέρει ένα καλό και σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ωστόσο πόσο εφικτό είναι αυτό;

Αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι είναι πως το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να γίνει «επαγγελματίας παίκτης», είναι να μάθει κάποια στοιχηματικά «κόλπα» και ταυτόχρονα να διαθέτει ένα μεγάλο κεφάλαιο για να ξεκινήσει. Όλα μετά, θα πάρουν το δρόμο τους! Η αλήθεια βέβαια είναι αρκετά μακριά από το φανταστικό αυτό σενάριο...

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι από τους αποκαλούμενους «επαγγελματίες παίκτες», δεν πρόκειται για «επαγγελματίες», αλλά για «ημι-επαγγελματίες» αφού έχουν κανονικές δουλείες και από την ενασχόλησή τους με το στοίχημα απλά έχουν δημιουργήσει μία ακόμη ροή χρημάτων προς τη πλευρά τους! Ορισμένες φορές μάλιστα, αυτή η ροή χρημάτων είναι μεγαλύτερη απ' ότι ο μισθός της κανονικής τους δουλειάς!

Τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται ένας επαγγελματίας παίκτης (ή έστω... ημι-επαγγελματίας) είναι: Ρεαλιστικές προσδοκίες και φυσικά πολύ προσπάθεια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια σίγουρα είναι προς όφελος μας καθώς πλέον έχουμε στη διάθεσή μας εργαλεία τα οποία μας «λύνουν» τα χέρια τόσο στην ανάλυση ενός παιχνιδιού, όσο και στην διαχείριση χρημάτων. Έτσι, κερδίζουμε πολύ από τον χρόνο μας τον οποίο πλέον μπορούμε να τον αφιερώσουμε σε άλλα κομμάτια της δουλειά μας.

Ορισμένα στοιχηματικά εργαλεία που έχω δημιουργήσει και τα οποία θα σας «λύσουν» τα χέρια, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέραν όμως των όσων προαναφέρθηκαν, το επαγγελματικό στοίχημα χρειάζεται και κάποια άλλα ζωτικά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Η δημιουργία και η προσήλωση στον στόχο

  • Η δημιουργία του business plan το οποίο θα μας βοηθήσει στο να πετύχουμε το στόχο

  • Η πειθαρχεία, η οποία θα μας βοηθήσει στο να εφαρμόσουμε έτσι όπως πρέπει, το business plan (το οποίο με τη σειρά του θα μας βοηθήσει στο να πετύχουμε το στόχο)

Για τα παραπάνω, μπορώ να σε βοηθήσω μέσα από τις OnLine συνεδρίες (κάνε κλικ ΕΔΩ), ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ από τη πλευρά σου (πριν έρθεις σε επαφή μαζί μου μέσω On Line συνεδρίας) είναι να αυτοδεσμευτείς πως είσαι αποφασισμένος όχι μόνο να γυρίσεις σελίδα, αλλά να αλλάξεις εντελώς βιβλίο. Αφήνεις στην άκρη ό,τι έκανες μέχρι σήμερα και πάμε μαζί, βήμα-βήμα να χτίσουμε κάτι το εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις έως τώρα επιδόσεις σου στο στοίχημα!

Μη ξεχνάς, πως είμαι από εκείνους που δεν πιστεύουν (άρα και δεν θα σου προτείνω ποτέ κάτι τέτοιο) πως για να γίνει κάποιος επαγγελματίας παίκτης, χρειάζεται απαραίτητα να διαθέτει μεγάλο κεφάλαιο για να ξεκινήσει! Προσωπικά δίνω μεγάλη έμφαση στη στρατηγική του παιχνιδιού, καθώς πιστεύω πως αυτή ευθύνεται για τα 2/3 αυτών που θα κερδίσεις! Το υπόλοιπο 1/3, αφορά τις στοιχηματικές επιλογές...