Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Φινάλε στη Σουηδία, με ευκαιρίες για κέρδη...

2023-11-12

Στη Σουηδία πέφτει η αυλαία της Allsvenskan για το 2023. Σήμερα στις 16:00 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και ως συνήθως (μιας και χρόνια παρακολουθώ «στενά» την συγκεκριμένη κατηγορία») τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την λήξη των αγώνων για να μάθουμε το ποιος θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, αλλά και ποια θα είναι η ομάδα που θα δώσει αγώνα μπαράζ (με τον 3ο της Superettan). Τα σίγουρα είναι: Βάρμπεργκ και Ντέγκερφορς υποβιβάζονται. Επίσης δεν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου, καθώς Έλφσμποργκ, Μάλμε και Χάκεν τα έχουν εξασφαλίσει!

Το μεγάλο ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί πρωτίστως στην αναμέτρηση Μάλμε – Έλφσμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν για δύο αποτελέσματα προκειμένου να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μετά από το 2012, ενώ η Μάλμε θέλει μόνο τη νίκη με σκοπό να κατακτήσει την 23η Allsvenskan!

Από εκεί και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον και στην ουρά. Η Μπρομαποϊκάρνα που αντιμετωπίζει εντός έδρας την Χάκεν (αδιάφορη), ακόμα και με νίκη, θα πρέπει να περιμένει να δει το τί θα κάνει η Γκέτεμποργκ μέσα στην αδιάφορη και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, Βάρμπεργκ.

Όσοι είστε συνδρομητές στο XRAY θα σας συμβούλευα να μην ασχοληθείτε με τα στατιστικά και τις αναλύσεις που γίνονται εκεί. Αναφέρομαι, εννοείται μόνο για τις αναμετρήσεις της Σουηδίας. Είναι τελευταία αγωνιστική και αυτό, το XRAY δεν το γνωρίζει! Βλέπω πολλά γκολ να σημειώνονται στις αναμετρήσεις. Είτε γιατί έχουμε να κάνουμε με αγώνες όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και η λογική «λέει» πως δεν υπάρξει σκοπιμότητα στο παιχνίδι, είτε γιατί έχουμε να κάνουμε με αναμετρήσεις όπου πάση θυσία κάποιες ομάδες θα αναγκαστούν να ρισκάρουν πολύ στο παιχνίδι τους!

Στο «Bet Of The Day», εκτός των υπολοίπων προτάσεων για την Κυριακή, θα ετοιμαστούν και δύο ξεχωριστά δελτία για τα ματς της Σουηδίας. Ένα safe και ένα με μεγαλύτερες αποδόσεις! Τα πάντα θα είναι στη θέση τους το πρωί της Κυριακής έως τις 09:00