«Φουκαράδες» ...την προσοχή σας!

2023-01-04

Στην αλλαγή του χρόνου, πριν λίγες ημέρες, σε οικογενειακή μάζωξη 40 ατόμων (έλειπαν και κάποιοι) έρχεται με χαρά ο ανηψιός μου, ηλικίας 16 χρονών και μου δείχνει στο κινητό του τηλέφωνο έναν τύπο όπου έχει μία σελίδα στο Telegram και έχει μαζέψει εκεί περίπου 6 χιλιάδες φουκαράδες. Ενθουσιασμένος ο πιτσιρικάς μου λέει πως ο άνθρωπος αυτός έχει και σελίδα στο Instagram και δίνει τα πάντα δωρεάν!

Αφού πήρα το τηλέφωνο από τα χέρια του μικρού και άρχισα να επεξεργάζομαι τις σελίδες του, τόσο στο Telegram όσο και στο Instagram, διαπίστωσα αμέσως πως όντως ο τύπος αυτός εν ονόματι Maximos, δίνει δωρεάν προγνωστικά....τα οποία όμως δεν είναι ακριβώς δωρεάν! Τι εννοώ;

Φανταστείτε εμένα να μην έχω συνδρομή και να βγαίνω να δίνω δωρεάν σημεία μόνο όμως σε όσους κάνουν κατάθεση σε μία στοιχηματική εταιρία! Θα κάνεις κατάθεση σε ποσό που θα σου ορίσω εγώ (όχι ότι θες εσύ) και μόλις θα μου στείλεις την απόδειξη της κατάθεσής σου, θα σου στείλω το ματς! Αν το δει κάποιος απ' έξω, ΝΑΙ είναι δωρεάν τα σημεία μου, αφού τα χρήματα που θα καταθέσεις θα είναι δικά σου και θα μπορείς να τα κάνεις/παίξεις ότι θες.

Όμως αν καθίσουμε να το ψάξουμε καλύτερα, θα διαπιστώσουμε πως ο Maximos κερδίζει προμήθεια από την στοιχηματική εταιρία που προμοτάρει η οποία ανέρχεται σε περίπου 35% από τα κέρδη της εταιρίας! Κέρδη της εταιρίας=χασούρα του παίκτη! Άρα, ο Maximos θέλει ο παίκτης να χάνει, για να κερδίζει η εταιρία, για να πάρει κι αυτός την προμήθειά του! Παραπάνω αναφέρω «φουκαράδες» τα μέλη του και όχι τυχαία! Οι φουκαράδες λοιπόν, θα πάνε να κάνουν ότι τους πει ο Maximos και φυσικά θα χάσουν (μακροχρόνια και όχι απαραίτητα με το σημείο το) αφού μόνο έτσι ο Maximos θα βάλει κέρδος στη τσέπη του!


Στο Instagram ο Maximos προβάλλεται ως ένας τύπος πλούσιος, ο οποίος γυρίζει με πανάκριβα αυτοκίνητα, ιδιωτικά αεροπλάνα, κάνει διακοπές χλυδάτες....και όλα ατά αφήνοντας να εννοηθεί πως τα καταφέρνει από το στοίχημα! Οπότε οι φουκαράδες... τρέχουν να τον μιμηθούν!


Πάμε τώρα στην εταιρία που προβάλει ο Maximos. Πρόκειται για την Ivibet μία νόμιμη στοιχηματική εταιρία, η οποία όμως ΔΕΝ είναι νόμιμη στην Ελλάδα! Αυτό σημαίνει πως ακόμα και να κερδίσει ο παίκτης ελληνική τράπεζα μπορεί να μπλοκάρει τη συναλλαγή! Εδώ να αναφέρω πως όσοι από εσάς θέλετε να βλέπετε livestream όλους τους αγώνες, κάντε μία εγγραφή εκεί και τους βλέπετε (εννοείται χωρίς να κάνετε κατάθεση).

ΥΓ1. Ο 16χρονος ανηψιός μου, αφού έφαγε τις πρωτοχρονιάτικες φάπες του, κατάλαβε τα παραπάνω! Εσείς ακόμα προσπαθείτε να βγάλετε κέρδος στο στοίχημα δείχνοντας εμπιστοσύνη σε sites που έχουν ως συνεργάτες τους, τους Bookmakers;

ΥΓ2. Για τον παραπάνω πρωταγωνιστή ήδη έχω κάνει επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΕΠ με σκοπό να προστατέψω ...16χρονους (είτε ηλικιακά, είτε μεγάλους 16χρονους στο μυαλό-φουκαράδες)