Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE: Σημεία με βάση την ανάλυση στατιστικών

2023-04-14

Σας παρουσιάζω παρακάτω, ορισμένες στοιχηματικές «ευκαιρίες», έτσι όπως αυτές προέκυψαν από την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων πάνω σε αγώνες του επόμενου διημέρου..

Πριν περάσω στα παιχνίδια, να αναφέρω πως ότι δείτε, πρόκειται για περιπτώσεις όπου η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων που κάναμε (μέσα από το μοναδικό παγκοσμίως πρόγραμμα ανάλυσης που διαθέτουμε), μας «έκλεισε το μάτι» σε ορισμένα σημεία!

Σύμφωνα με την ανάλυση, λοιπόν, και χωρίς να έχουμε προσθέσει κάποιο άλλο «φίλτρο», όπως η μελέτη της ειδησεογραφίας κλπ….έχουμε:


Όβερ 2,5 γκολ

[ΣΑΒ.] Χιμπέρνιαν – Χαρτς

[ΣΑΒ.] Λειψία – Άουγκσμπουργκ


Ισοπαλία

[ΠΑΡ.] Αννόβερο – Χάιντενχαϊμ

[ΣΑΒ.] Άιντραχτ Φρ. – Γκλάντμπαχ

[ΣΑΒ.] Καϊζερσλάουτερν - Αμβούργο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Στην Σουηδία η Βάρναμο φιλοξενεί την Σίριους στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Allsvenskan. Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας βγάζει «ΑΣΟ» με πιθανότητες επαλήθευσης στο 61,60%. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση που θα έπρεπε να μας προσφέρουν οι στοιχηματικές, προκειμένου να αξίζει να ασχοληθούμε με τον «άσο», θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον...

Η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα, όπως είναι απολύτως λογικό. Στο στοιχηματικό μενού της ημέρας υπάρχουν επίσης κι άλλες εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις οι οποίες υπόσχονται κέρδη!

Με «πιέζετε» πολλοί για το challenge δείχνοντας μεγάλη ανυπομονησία. Λυπάμαι, δεν θα πάρω! Το challenge με τις ομάδες τα χαρτοφυλάκια, ή θα τελειώσει επειδή θα χαθεί, αλλιώς θα μας πάρει Γενάρη-Φλεβάρη και φυσικά θα κάνουμε δικά μας τα 38.000€.

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Καλό και κερδοφόρο Σάββατο σε όλους! Σας άρεσε το χθεσινό άρθρο με τα FREE TIPS σε σημεία που βασίζονταν καθαρά και μόνο πάνω στην στατιστική. Μου ζητήσατε παρόμοιο και για Σαββατιάτικα παιχνίδια! Βρήκα χρόνο…και σας παρουσιάζω τα παρακάτω: