Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE: Σημεία με βάση την ανάλυση στατιστικών

2023-04-14

Σας παρουσιάζω παρακάτω, ορισμένες στοιχηματικές «ευκαιρίες», έτσι όπως αυτές προέκυψαν από την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων πάνω σε αγώνες του επόμενου διημέρου..

Πριν περάσω στα παιχνίδια, να αναφέρω πως ότι δείτε, πρόκειται για περιπτώσεις όπου η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων που κάναμε (μέσα από το μοναδικό παγκοσμίως πρόγραμμα ανάλυσης που διαθέτουμε), μας «έκλεισε το μάτι» σε ορισμένα σημεία!

Σύμφωνα με την ανάλυση, λοιπόν, και χωρίς να έχουμε προσθέσει κάποιο άλλο «φίλτρο», όπως η μελέτη της ειδησεογραφίας κλπ….έχουμε:


Όβερ 2,5 γκολ

[ΣΑΒ.] Χιμπέρνιαν – Χαρτς

[ΣΑΒ.] Λειψία – Άουγκσμπουργκ


Ισοπαλία

[ΠΑΡ.] Αννόβερο – Χάιντενχαϊμ

[ΣΑΒ.] Άιντραχτ Φρ. – Γκλάντμπαχ

[ΣΑΒ.] Καϊζερσλάουτερν - Αμβούργο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πρώτα απ' όλα εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τις οικογένειές σας! Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε! Είτε ως μέλη στις υπηρεσίες μου από τον Νοέμβριο που ξεκίνησα, είτε αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματά μου ή παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά βίντεο.

Η περίοδος «προσφοράς» λήγει σε λίγες ημέρες και από 1η Ιουνίου το site γυρίζει σελίδα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω αλλαγές: