Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE TIPS: Αδελαΐδα Γ. - Περθ Γκλόρι

2024-02-08

Ευκαιρία για επιστροφή στα νίκες για την Αδελαΐδα κι αυτό όχι γιατί η ομάδα του Καρλ Βιρτ παίζει καμιά «μπαλάρα», αλλά κυρίως λόγω Πέρθ Γκλόρι!

Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το γήπεδό τους χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους (μόλις μία νίκη στις 18 πρόσφατες εξόδους τους). Επιπλέον, στο ταξίδι τους στο «Coopers» δεν συμπεριελήφθησαν οι βασικοί επιθετικοί Τσολακόφσκι και Ιβάνοβιτς ( ο τελευταίος αποχώρησε για την Λάχτι). Απών και ο βασικός στόπερ Μπίβερς!

Αντίθετα, για τους γηπεδούχους έχουμε σημαντικές επιστροφές στην άμυνα (Βαν ντερ Σάαγκ και Άνσελ) αλλά και επιπλέον επιλογές στα χαφ με την επιστροφή του Άλαγκιτς.


Χρήσιμα στατιστικά:

  • 11 σερί «γκολ/γκολ» και «όβερ 2,5 γκολ» μετράει η Περθ Γκλόρι
  • Όλα τα φετινά παιχνίδια (15/15) της Περθ Γκλόρι πλήρωσαν στο «όβερ 1,5 γκολ»
  • Όλα τα φετινά παιχνίδια της Αδελαΐδα εντός έδρας, πλήρωσαν στο «όβερ 1,5 γκολ»
  • 7/8 (78%) επαληθεύεται το «2-3 γκολ» στα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας
  • Εντός έδρας η Αδελαΐδα δεν έχει δεχθεί γκολ μέχρι τώρα στα διαστήματα 16-30 και 61-75.
  • Εκτός έδρας η Περθ Γκλόρι δεν έχει σκοράρει ποτέ μέχρι τώρα στο διάστημα 0-15

Οι αναλύσεις του X-RAY για την αναμέτρηση
Οι αναλύσεις του X-RAY για την αναμέτρηση

ΠΡΟΤΑΣΗ: Άσος σε απόδοση «1,72». Με τα γκολ δεν θέλω να μπλέξω! Η μέχρι τώρα πορεία τους (και φυσικά το X-RAY που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα) μας υποδεικνύουν πως στην αναμέτρηση θα δούμε πολλά τέρματα! Ωστόσο, προσωπικά και βάζοντας τα κάτω και ανακατεύοντάς τα με την ειδησεογραφία, θα ρισκάρω να αμφισβητήσω τους αριθμούς! Δεν μπορώ όμως και να τους πάω και «κόντρα»

*** Για τα VIP MEMBERS, θα είμαι On Line την ώρα του αγώνα και οτιδήποτε εντοπιστεί θα ενημερωθείτε στο κινητό σας τηλέφωνο! 


Τα Pre Game δελτία της VIP MEMBERS τον Φεβρουάριο