Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE TIPS: Έλφσμποργκ - Μπρομαποϊκάρνα

2024-07-04

Ομάδα έδρας η Έλφσμποργκ καθώς μέσα στο Boras έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τους 13 από τους συνολικά 16 βαθμούς της, κερδίζοντας μάλιστα αντιπάλους οι οποίοι είναι αρκετά level πιο πάνω από την τωρινή της αντίπαλο. Ο απολογισμός της μετά από 13 αγώνες, σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικός καθώς μην ξεχνάμε ότι η Έλφσμποργκ ήταν αρχικά το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου…. μετά την Μάλμε!

Αντίθετα, η Μπρομαποϊκάρνα, τα πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Δεν είναι ότι κερδίζει, αλλά το γεγονός ότι δύσκολα χάνει! Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην Allsvenskan αλλά και τις λιγότερες ήττες μετά τους δύο πρωτοπόρους Μάλμε και Τζουργκάρντεν. Άρα, σύμφωνα με τα παραπάνω και αν υπολογίζουμε και το γεγονός ότι η Μπρομαποϊκάρνα ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για υποβιβασμό, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι μέχρι στιγμής η μικρή ομάδα της Στοκχόλμης τα πάει περίφημα!

Χρήσιμα στατιστικά

  • 75% να σκοράρει πρώτη η Έλφσμποργκ
  • 92% να σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ στο Α' ημίχρονο
  • 83% να σημειωθούν τουλάχιστον 9 κόρνερ
  • 67% να σκοράρουν και οι δύο ομάδες
  • 58,5% να σημειωθούν 2 έως 3 συνολικά γκολ

Παρακάτω δείτε τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο, σύμφωνα με την ανάλυση αριθμητικών δεδομένων που έγινε με το XRAY.


*** Προσοχή, στα στατιστικά που είδατε πιο πάνω! Είτε τα «χρήσιμα στατιστικά», είτε στις πιθανότητες επαλήθευσης από το XRAY! Και λέω προσοχή καθώς για να βγουν αυτά, υπολογίζονται οι συμπεριφορές των ομάδων τόσο επί του συνόλου των παιχνιδιών τους, όσο και ξεχωριστά στα εντός έδρας για την γηπεδούχο ομάδα και ταυτόχρονα στα εκτός έδρας της φιλοξενούμενης ομάδας! Ωστόσο, η Μπρομαποϊκάρνα δεν έχει φυσική έδρα και δεν έχει, επίσης, και οπαδούς!

👉🏿 Το Σάββατο το πρωί, έχοντας στα χέρια μου και τα τελευταία νέα της ειδησεογραφίας για το ματς, θα ενημερωθείτε μέσα από τα PREMIUM TIPS για την τελική μου επιλογή στον συγκεκριμένο αγώνα! Αν δεν είσαι μέλος στα PREMIUM TIPS κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ενεργοποίησε την πρόσβασή σου για 30 ημέρες με μόλις 20€!

Δες επίσης...

Ιουλ 12

Crazy Weekend

Πάμε για ένα…. τρελό Σαββατοκύριακο! Από την Παρασκευή 12/07/2024 έως και την Κυριακή 14/04/2024 θα έχετε τη δυνατότητα:

Σήμερα είναι η τελευταία μου πρόταση για το EURO 2024. Βρισκόμαστε στα ημιτελικά, ήδη ξέρουμε την μία ομάδα που θα βρίσκεται στον τελικό και απόψε το βράδυ θα μάθουμε την δεύτερη. Για τον τελικό δεν θα κάνω πρόβλεψη, καθώς αυτή την έχω κάνει ήδη πριν από έναν μήνα περίπου!