Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE tips και εκπαίδευση…

2023-08-04

Είναι η πρώτη φορά για τον Αύγουστο, που τα «λέμε» μέσα από την FREE ZONE, οπότε…καλό μήνα! Εύχομαι να διαβάζεις αυτό το άρθρο, αραγμένος σε μια ξαπλώστρα ή γενικότερα να είσαι σε διακοπές, μακριά από την «καθημερινότητα».

Όπως έχω γράψει σ' αυτό εδώ το άρθρο, ο Αύγουστος στοιχηματικά, θυμίζει χειμώνας! Επίσης, όπως γράφει και το βιβλίο «πλοηγός για το στοίχημα», αν θες να πιάσεις στον «ύπνο» τους Μπούκμεϊκερς, αυτή είναι η καλύτερη εποχή καθώς παίκτες και Μπούκμεϊκερς ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Μετά και όσο προχωράνε τα πρωταθλήματα δεν θα μπορείς να τους «πιάσεις». Τα συστήματα και οι μηχανισμοί που έχουν αυτοί οι κολοσσοί, δύσκολα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με τα δικά σου (αλήθεια έχεις;)

Επειδή όμως εδώ μπήκες για να δεις/διαβάσεις σημερινά FREE TIPS, θα ήθελα να σου πω πως εμένα δεν με έχεις ανάγκη! Δεν χρειάζεται να σου πω εγώ το τί να παίξεις καθώς μπορείς και μόνος σου να αντιμετωπίσεις το «θηρίο». Και απόδειξη αυτού, είναι το γεγονός πως καθημερινά «γράφονται» πολλά ταμεία στο Betting Chat που έχουμε. Η πρόσβαση είναι δωρεάν και αν δεν είσαι στο chat κάνε κλικ εδώ για να εισέλθεις.

Οι περισσότεροι εκεί, έχουν παρακολουθήσει την Α.Μ.Ε.ΣΗ. (Ασιατική μεθοδολογία εύρεσης Σημείων) και την Μέθοδο πονταρίσματος για το Μεροκάματο, οπότε είναι σε θέση να σε βοηθήσουν με τις προτάσεις τους! Από το πρωί έως αργά το βράδυ ανεβαίνουν τόσο pre game επιλογές, όσο και live tips.

Αν πάλι θες κι εσύ να γίνεις σαν κι αυτούς και να μπορείς μόνος σου να βγάζεις εύκολα και γρήγορα σημεία για ποντάρισμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δες την Α.Μ.Ε.Σ.Η. Πρόκειται για δύο ωριαία (περίπου) βιντεομαθήματα, στο τέλος των οποίων θα είσαι σε θέση να εντοπίζεις σημεία για ποντάρισμα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και σε οποιαδήποτε απόδοση θες εσύ.

Το σημαντικότερο στο Betting Chat δεν είναι τα ταμεία τα οποία θα πηγαίνεις, αλλά το ότι σιγά σιγά θα δεις τον εαυτό σου να εξελίσσεται ως παίκτης του στοιχήματος….