Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE TIPS: Μιάλμπι - Σίριους

2024-07-04

Το συγκεκριμένο ζευγάρι παραδοσιακά μας προσφέρει πολλά γκολ. Στο «όβερ 2,5 γκολ» τα τέσσερα τελευταία με γηπεδούχο την Μιάλμπι.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και μετά από 13 αγώνες, βρήκε την Μιάλμπι στην 3η θέση και στο +2 από την 4η Χάμαρμπι! Άκρως ικανοποιητική η πορεία της και ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας από την έως τώρα συγκομιδή βαθμών, αλλά μη γελιόμαστε, η λογική λέει ότι η Μιάλμπι δεν θα καταφέρει στο τέλος να βρίσκεται καν στην πρώτη 6άδα! Διαθέτει καλή επιθετική γραμμή, ωστόσο αμυντικά προβληματίζει καθώς στο 70% των παιχνιδιών της, ακόμη και όταν κερδίζει…. η εστία της παραβιάζεται!

Η Σίριους από την άλλη, ως μία ομάδα η οποία θα δώσει «μάχες» προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, μπορεί να αισθάνεται και ικανοποιημένη από την έως τώρα παρουσία της. Στοιχηματικά είναι δύσκολο να την προσεγγίσεις καθώς μιλάμε για ομάδα η οποία μεταμορφώνεται από το καλύτερο…στο χειρότερο και αντίστροφα τη στιγμή, που δεν το περιμένεις! Εκεί που έχει τα μαύρα της τα χάλια με 0-1-4, πηγαίνει μέσα στην «Friends Arena» και βάζει τρία γκολ στην ΑΪΚ. Εκεί που σε κάθε παιχνίδι της σημειώνονται αρκετά γκολ, φιλοξενεί τον Βαστέρα και μένει στο 0-0!

Χρήσιμα στατιστικά

  • 100% θα σκοράρει η Μιάλμπι
  • 100% να σημειωθούν τουλάχιστον 2 γκολ
  • 77% να σκοράρει πρώτη η Μιάλμπι
  • 76% να σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ στο Α' ημίχρονο
  • 77% να σημειωθούν τουλάχιστον 9 κόρνερ
  • 77% να σημειωθούν 2 έως 3 συνολικά γκολ

Παρακάτω δείτε τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο, σύμφωνα με την ανάλυση αριθμητικών δεδομένων που έγινε με το XRAY.

👉🏿 Το Σάββατο το πρωί, έχοντας στα χέρια μου και τα τελευταία νέα της ειδησεογραφίας για το ματς, θα ενημερωθείτε μέσα από τα PREMIUM TIPS για την τελική μου επιλογή στον συγκεκριμένο αγώνα! Αν δεν είσαι μέλος στα PREMIUM TIPS κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ενεργοποίησε την πρόσβασή σου για 30 ημέρες με μόλις 20€!

Δες επίσης...

Ιουλ 12

Crazy Weekend

Πάμε για ένα…. τρελό Σαββατοκύριακο! Από την Παρασκευή 12/07/2024 έως και την Κυριακή 14/04/2024 θα έχετε τη δυνατότητα:

Σήμερα είναι η τελευταία μου πρόταση για το EURO 2024. Βρισκόμαστε στα ημιτελικά, ήδη ξέρουμε την μία ομάδα που θα βρίσκεται στον τελικό και απόψε το βράδυ θα μάθουμε την δεύτερη. Για τον τελικό δεν θα κάνω πρόβλεψη, καθώς αυτή την έχω κάνει ήδη πριν από έναν μήνα περίπου!