Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE TIPS στην ALLSVENSKAN (αγώνες Δευτέρας)

2024-07-08

Καλή εβδομάδα σε όλους! Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της Allsvenskan, η οποία με την επανεκκίνηση μας έχει στείλει #stotameio πέντε φορές (5/5 πετυχημένες προβλέψεις σε Pre Game και LIVE).

Ανάλυση Αριθμητικών Δεδομένων

  • Δείτε παρακάτω τις πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου στα σημερινά ματς, έτσι όπως αυτά προέκυψαν από την ανάλυση αριθμητικών δεδομένων με το XRAY (το καλύτερο πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων στο ποδόσφαιρο). Επίσης, κάτω από τις πιθανότητες επαλήθευσης, θα δείτε και την δίκαιη απόδοση, δηλαδή την minimum τιμή που θα πρέπει να βρείτε για να ποντάρετε στο κάθε σημείο.
Νόρκεπινγκ - Τζουργκάρντεν
Νόρκεπινγκ - Τζουργκάρντεν
Βαστέρας - Χάκεν
Βαστέρας - Χάκεν

T-GOAL

  • Δείτε παρακάτω πόσα κόρνερ θα κερδίσει η κάθε ομάδα αλλά και πόσα κόρνερ θα σημειωθούν συνολικά, στην κάθε αναμέτρηση! Η ανάλυση έγινε με το πρόγραμμα «T-GOAL». Με το TGOAL, μέσα σε δευτερόλεπτα, μπορείς να βρίσκεις το πόσα γκολ αλλά και το πόσα κόρνερ θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι. Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ

Βαστέρας – Χάκεν
Σύμφωνα με την ανάλυση από το πρόγραμμα μας, ο Βαστέρας αναμένεται να κερδίσει 6,35 κόρνερ και η Χάκεν 5,22 κόρνερ (συνολικά κόρνερ στο ματς 11,58)

Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν
Σύμφωνα με την ανάλυση από το πρόγραμμα μας, η Νόρκεπινγκ αναμένεται να κερδίσει 4,67 κόρνερ και η Τζουργκάρντεν 5,12 κόρνερ (συνολικά κόρνερ στο ματς 9,79)

Bet Of The Day

Για σήμερα, το ενδιαφέρον μου φυσικά θα είναι επικεντρωμένο στην Σουηδία (όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα), εκεί όπου στοχεύουμε σε μία ακόμα νίκη για τα PREMIUM μέλη της στήλης μου! Για να μπεις στα PREMIUM TIPS κάνε κλικ εδώ (κόστος 20€ για πρόσβαση 30 ημερών)