Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Για το «5/5»…

2024-03-26

Η Ελλάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, κερδίζοντας στο «ρελαντί» μάλιστα για μεγάλο διάστημα, με 5-0 το Καζακστάν! Πλέον, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας σήμερα το απόγευμα προκειμένου να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι. Στα συν για την εθνική μας οι «πελατειακές» σχέσεις που έχει κόντρα στην Γεωργία (4/4 νίκες μέσα στην Τιφλίδα και συνολικά 7-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτου έδρας).

Η Γεωργία βρέθηκε στον σημερινό τελικό αφού επικράτησε του Λουξεμβούργο με 2-0, με το σκορ πάντως να μην «λέει» όλη την αλήθεια. Θετικό για τους Γεωργιανούς το γεγονός ότι παίζουν στην έδρα τους όπου θα έχουν και την συμπαράσταση περίπου 50.000 οπαδών τους.

Στοιχηματικά, όλα οδηγούν στο «διπλό». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπερέχει σε ποιότητα, αυτό δεν χωράει συζήτηση και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Από εκεί και πέρα το κλίμα μεταξύ των διεθνών μας είναι εξαιρετικό ενώ οι Γεωργιανοί έχουν να αντιμετωπίσουν κι αυτό το κόμπλεξ της «σφαλιάρας» που τρώνε κάθε φορά από την εθνική Ελλάδος. Το διπλό σε εξαιρετική τιμή για τα δεδομένα! Στο δελτίο μου, θα το καλύψω με το «Χ» για ασφάλεια και για να φτάσω σε απόδοση άνω του διπλασιασμού θα προσθέσω και το «όβερ 1,5 γκολ»

Πρόταση:
Γεωργία – Ελλάδα > Χ2 & Όβερ 1,5 γκολ (2,05)

@@@ Η παραπάνω πρόταση αποτελεί το ένα από τα δύο σημερινά δελτία της VIP MEMBERS! Κάντε ΚΛΙΚ εδώ και ενεργοποιήστε την πρόσβασή σας για 30 ημέρες στην VIP MEMBERS αποκτώντας πρόσβαση σε όλα τα Pre Game TIPS, στα Live Tips αλλά και στα «καμπανάκια» με τα περίεργα πονταρίσματα!