Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Η «ισοπαλία» της ημέρας (FREE)

2023-10-13

Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων είναι (πρέπει να είναι) μέρος της μελέτης μας στο στοίχημα! Φυσικά, δεν πρέπει να στέκεται κανείς μόνο σ' αυτή, σε κάθε ματς, αλλά να συνεχίζεται η μελέτη και παραπέρα, όπως το κομμάτι της ειδησεογραφίας, του παρασκηνίου κλπ.

Για σήμερα Παρασκευή, όπως κάνω κάθε φορά, ξεκίνησα την μελέτη του κουπονιού με το πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων. Εκεί εντοπίστηκαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία και σας τα παρουσιάζω στην στήλη (μεταξύ άλλων) στο «Bet Of The Day».

  • Όσοι είστε μέλη, θα τα δείτε το πρωί της Παρασκευής μαζί με τα Pre Game δελτία που ανεβαίνουν εκεί καθημερινά.

Απ' όλα τα παραπάνω ενδιαφέροντα σημεία που προέκυψαν, σας παρουσιάζω ένα FREE. Πρόκειται για μία «ΙΣΟΠΑΛΙΑ» η οποία συγκεντρώνει πιθανότητες επαλήθευσης 68,23%, δηλαδή η απόδοσή της θα έπρεπε να ήταν «1,46». Πόσο μας την προσφέρουν; Στο «3,05» παρακαλώ! Πρόκειται για την αναμέτρηση Ατλέτικο Φένιξ - Πλάσα Κολόνια (για την Primera Division της Ουρουγουάης το ματς, σέντρα στις 22:00)


🔵Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων και να κάνεις τις δικές σου αναλύσεις σε όποιο ματς θες ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

🟢 Για να αποκτήσεις πρόσβαση στο «Bet Of The Day» για 30 ημέρες ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

🟠 Για περισσότερα FREE TIPS έλα στο κανάλι μου στο Telegram – ΚΛΙΚ ΕΔΩ