Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Η ευκαιρία σου...για το μεροκάματο

2022-11-01

Αποδεδειγμένα, εδώ και μήνες, η καλύτερη μέθοδος πονταρίσματος στο στοίχημα είναι στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο! Με την συγκεκριμένη μέθοδο, δεν μας ενδιαφέρει το πόσα γκολ θα μπουν στο παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα κερδίσει το φαβορί του 1,20 ή τελικά γίνει το "μπαμ" και κερδίσει το αουτσάιντερ με απόδοση 10,00....

Με την μέθοδο πονταρίσματος για το "μεροκάματο" μπορούμε ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, έχουμε συντριπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες να εξασφαλίσουμε ένα στάνταρ εισόδημα κάθε μήνα από το στοίχημα, απ' οτιδήποτε άλλο!

Ο τρόπος πονταρίσματος απλός! Οι γνώσεις που χρειάζεται να έχει κάποιος παίκτης... είναι απολύτως τίποτα! Ούτε μαθηματικά (άλλωστε τη δουλειά αυτή την έχει αναλάβει το πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει), ούτε καν να καθίσει κάποιος να ασχοληθεί με τη μελέτη των αγώνων (αφού έχει τη δυνατότητα να παίρνει τα παιχνίδια της ημέρας από εμένα)!

Δείτε παρακάτω τα παιχνίδια για το μεροκάματο των τελευταίων ημερών (και για να σας φύγει η υπόνοια "γιατί αναφέρομαι μόνο σ' αυτά", απλά το κάνω γιατί κρατάω ιστορικό από τότε που ξεκίνησε το site....δηλαδή πριν λίγες ημέρες)

Μέσα σε οκτώ ημέρες το καθαρό κέρδος (αν κάποιος πήγαινε για 10€ το παιχνίδι) είναι τουλάχιστον 180€. Και λέω τουλάχιστον, γιατί συγκεκριμένα γκολ, πληρώνουν πολύ περισσότερο από αυτό που ζητάμε να κερδίσουμε (βλέπε τα γκολ με σιέλ χρώμα). Άρα σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, αυτός που εφάρμοζε όσα έχει μάθει για τη στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο, μετά από οκτώ ημέρες θα έχει τώρα καθαρό κέρδος περίπου στα 280€-320€ (υπολογίζοντας και τα γκολ που έχουν σημειωθεί σε μαγικό τρίλεπτο-βλέπε τα γκολ με το σιέλ)

Θες να δεις πως γίνεται;

Αν θες κι εσύ να μάθεις όλα τα μυστικά της συγκεκριμένης μεθόδου πονταρίσματος και να εξασφαλίσεις τα μηνιαία σου έξοδα (ενοίκιο, λογαριασμούς, φροντηστήρια, κλπ) ή κάποια από αυτά, έλα να σου μάθω τον τρόπο! Κλείσε τώρα μια online συνεδρία μαζί μου ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οι επόμενες διαθέσιμες ημέρες και ώρες είναι:

  1. Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (23:00)
  2. Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (23:00)
  3. Σάββατο 5 Νοεμβρίου (23:00)
  4. Σάββατο 5 Νοεμβρίου (01:00 ξημερώματα Κυριακής)

Προσοχή, για τις παραπάνω ημέρες και ώρες υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη συμμετοχή, οπότε πριν κλείσεις θέση, έλα σε επικοινωνία μαζί μου (χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα) καθώς ενδέχεται να σε έχει προλάβει κάποιος άλλος στην ημερομηνία και ώρα που θες!