Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Η Παρασκευή….με μια ματιά

2023-09-14

Το «μαρτύριο» τελείωσε! Η διακοπή των πρωταθλημάτων δημιούργησε αρκετές στοιχηματικές «ζημιές». Ακόμη κι εμείς που το «μυριστήκαμε» σχετικά νωρίς, μετρούμε απώλειες αυτό το διάστημα. Ευτυχώς, το διάστημα πριν την διακοπή είχαμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο αποθεματικό στα ταμεία του «Bet Of The Day» κι έτσι όχι μόνο το ταμείο παραμένει με πρόσημο θετικό, αλλά και τα πρώτα μας στοιχήματα στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων, θα είναι …από τα κερδισμένα!

Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν από σήμερα! Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας εργάζομαι πάνω στο menu του Σαββατοκύριακου, τόσο σε Σουηδία, Αγγλία και Γερμανία, όσο φυσικά και στις ομάδες μας για το challenge που τρέχουμε!

Για σήμερα Παρασκευή, θα σας μεταφέρω μία εικόνα για ορισμένα παιχνίδια τα οποία τα «έβγαλα» στην άκρη κατά την διάρκεια της μελέτης μου. Έχουν να κάνουν καθαρά με την στατιστική. Θέλω όμως την προσοχή σας, τα αναφέρω μόνο και μόνο με σκοπό να βοηθήσω ορισμένους από εσάς! Δεν αποτελούν προσωπικές μου επιλογές! Αυτές θα τις βρείτε στο «Bet Of The Day» με την στήλη να ενημερώνεται για την Παρασκευή, το πρωί έως τις 11:00.

Αρμενία
Alashkert - Banants: Τεράστιες οι πιθανότητες να δούμε γκολ και στα δύο ημίχρονα, άρα «όβερ 1,5 γκολ τελικό» «όβερ 1,5 γκολ τελικό»

Αυστρία
Lafnitz – Horn: Πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να δούμε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Εξαιτίας της Χορν μπορεί να παιχθεί και το «όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο» (έχει ποσοστό επαλήθευσης 80%)

Αγγλία
Birmingham City U21 - Wigan Athletic U21: Σίγουρα εδώ πάμε με «όβερ 1,5 γκολ τελικό», ενώ αρκετά μεγάλες οι πιθανότητες να επαληθευτούν «όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο» αλλά και το «όβερ 2,5 γκολ τελικό»

Φινλανδία
Lahti – KTP: Σίγουρα «όβερ 1,5 τελικό», ενώ τεράστιες οι πιθανότητες επαλήθευσης τόσο του «γκολ/γκολ», όσο και του «όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο»

Γαλλία
Εδώ έχουμε δύο περιπτώσεις όπου βλέπουμε το 100% στο «όβερ 1,5 γκολ τελικό». Πρόκειται για τις αναμετρήσεις: Villefranche – Nîmes και Cholet - Marignane Gignac CB

Λετονία
Auda – Metta - LU: Στο 100% το «όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο»

Ολλανδία
VVV Venlo – NAC Breda: Σίγουρα «όβερ 1,5 τελικό», ενώ τεράστιες οι πιθανότητες επαλήθευσης τόσο του «γκολ/γκολ», όσο και του «όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο» αλλά και του «όβερ 2,5 γκολ τελικό»

Σαουδική Αραβία
Al Khaleej – Al Fateh: Στο 100% το «όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο», αλλά και το «όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο». Τεράστιες οι πιθανότητες για επαλήθευση τόσο του «γκολ/γκολ», όσο και του «όβερ 1,5 ημίχρονο»

Όσον αφορά τα δικά μας: Η ανανέωση της στήλης «Bet Of The Day» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής και έως τις 11:30. Εκεί θα βρείτε Pre Game επιλογές, τοποθετημένες σε δελτία τα οποία θα συνοδεύονται και με διαχείριση χρημάτων με σκοπό το κέρδος ακόμη και με χαμηλό ποσοστό επαλήθευσης των σημείων.

Επίσης, στο Bet Of The Day θα βρείτε παιχνίδια τα οποία είναι ιδανικά με σκοπό να εφαρμοστεί πάνω τους η 👉τεχνική πονταρίσματος για το μεροκάματο. (Ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα)

Τέλος, στο Bet Of The Day θα βρείτε και το Challenge το οποίο στοχεύει στα 38.000€

Καλή μελέτη εύχομαι και προπαντός καλή τύχη στις όποιες στοιχηματικές σας επιλογές! Και μην ξεχνάτε, στο στοίχημα, κερδίζει αυτός που δεν χάνει!