Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ιδανική μέρα για κέρδη (+free tips)

2023-03-16

Εδώ δεν κάνουμε «γαργάρες» τις ήττες, πανηγυρίζοντας μόνο τις επιτυχίες! Μακάρι, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και σήμερα να ξεκινούσα το άρθρο με τυμπανοκρουσίες! Όμως δεν είναι. Χθες ήταν μία κακή ημέρα. Σε όλους τους τομείς! Και στα FREE και στις συνδρομητικές υπηρεσίες! Δεν θα ψάξω να βρω ή να σταθώ σε δικαιολογίες….

Πάμε παρακάτω! Συνεχίζουμε! Σήμερα το menu αγώνων είναι τέτοιο που τουλάχιστον, υπόσχεται εκ των προτέρων πως όχι μόνο θα βγουν οι χθεσινές απώλειες, αλλά θα βγει και κέρδος στη γενική σούμα.

Εκεί στοχεύω στις «Προτάσεις». Έχουν ήδη ανέβει δύο δελτία με αποδόσεις «2,27» και «5,77». Όσοι δεν είστε μέλη, μπορείτε να ενεργοποιήστε την πρόσβασή σας κάνοντας κλικ εδώ.

Εκτός από τις παραπάνω Pre Game δελτία, σήμερα επιστρέφει (μετά το χθεσινό «ρεπό») και το «μεροκάματο» με δύο παιχνίδια ιδανικά για να εφαρμοστεί πάνω τους η διαδικασία πονταρίσματος για το μεροκάματο που έχετε μάθει. Όσοι δεν την ξέρετε, εσείς είστε χαμένοι καθώς όσοι την εφαρμόζουν βγάζουν κάθε μήνα ένα εισόδημα!

Όσον αφορά τα σημερινά free tips, δεν θα δοθούν από εδώ, αλλά στην ζωντανή μετάδοση που θα γίνει το βράδυ στις 21:50 περίπου! Στην αρχική σελίδα του site, εκείνη την ώρα θα βρείτε την σχετική φώτο, που πατώντας πάνω της, θα μπορείτε να παρακολουθήστε το live. Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς με ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το chat που υπάρχει εκεί στο κανάλι.

Μεταξύ άλλων, θα σας μεταφέρω την εικόνα των αγορών της Ασίας για τα παιχνίδια των 22:00. Θα κάνουμε παιχνίδι στο live, αλλά και θα πάρετε φεύγοντας μεταμεσονύχτια pre game σημεία.

Mini Pass

Πλέον, στις «Προτάσεις» μπορείτε να εξασφαλίσετε πρόσβαση για λίγες ώρες ή για λίγες ημέρες! Δες τα νέα πακέτα παρακάτω…