Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

ΙΟΥΝΙΟΣ '23 - Ενεργοποίηση μελών

2023-05-14

Η περίοδος «προσφοράς» λήγει σε λίγες ημέρες και από 1η Ιουνίου το site γυρίζει σελίδα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω αλλαγές:

1ον Μπορεί κάποιος να γίνει μέλος, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, και όχι όποτε θέλει. Αυτό για να μπορούμε όλοι μαζί να βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο κερδών!

2ον Τις τελευταίες 15 ημέρες κάθε μήνα θα ανοίγει η πλατφόρμα όπου μπορεί κάποιος να κλείσει τη συμμετοχή του για τον επόμενο μήνα (θα υπάρχει σχετική ενημέρωση). Για παράδειγμα για να γίνει κάποιος μέλος τον Ιούνιο, θα μπορεί να ενεργοποιήσει τη συμμετοχή του από τις 15 Μαΐου έως 31 Μαΐου.

3ον Το κόστος συμμετοχής για κάθε μήνα είναι στα 20€. Έδωσα μεγάλες «μάχες», να ξέρετε, προκειμένου να κρατηθεί τόσο χαμηλά η τιμή.

ΜΕΛΟΣ για τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ

- Κόστος 20€
- Πρόσβαση από 1η Ιουνίου έως 30 Ιουνίου
- Ενεργοποίηση πακέτου έως 31 Μαΐου

 • ΜΕΛΟΣ για όλο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
 • - Κόστος 50€
  - Πρόσβαση από 1η Ιουνίου έως 31 Αυγούστου
  - Ενεργοποίηση πακέτου έως 10 Ιουνίου

  Τύποι προτάσεων

  Δες παρακάτω το τι θα μπορείς να βρίσκεις ως «μέλος» στο site:

  1. Pre Game TIPS

  Κάθε μέρα θα ανεβαίνουν δελτία με Pre Game σημεία. Τα δελτία αυτά θα είναι έτσι φτιαγμένα πε σκοπό να εξυπηρετούν την διαχείριση χρημάτων που θα γίνεται. Ωστόσο θα μπορεί να τα παίξει και κάποιος χωρίς να είναι απαραίτητο να ακολουθεί τη δική μου στρατηγική πονταρίσματος.

  2. Live Tips

  Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος εδώ, θα είναι να έχει Telegram καθώς θα ενταχθεί σε «κλειστή» ομάδα και μέσω αυτής θα ενημερώνεται για τις επιλογές που θα πρέπει να κάνει στο Live.

  3. Μεροκάματο

  Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος εδώ, θα είναι να έχει Telegram καθώς θα ενταχθεί σε «κλειστή» ομάδα και μέσω αυτής θα ενημερώνεται για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει κάθε φορά (την συγκεκριμένη ενότητα θα την τρέξουμε λίγο διαφορετικά απ' ότι κάναμε μέχρι τώρα)

  4. Διαχείριση Χρημάτων

  Για όλα τα παραπάνω, κρατάμε πέρα από το ιστορικό των προτάσεων και εικονικό ταμείο τόσο για την κάθε παραπάνω ενότητα, όσο και συνολικά.

  Τον μήνα Ιούνιο, θα διαχειριστούμε 1000 μονάδες! Προσέξτε, αναφέρομαι σε μονάδες και όχι σε νόμισμα. Όσοι από εσάς θέλετε να ακολουθήσετε και την διαχείριση χρημάτων, πέραν των προτάσεων, αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ορίσετε το ποσό που έχετε για επένδυση και στη συνέχεια να μετατρέψετε σε δικά σας χρήματα …την κάθε μονάδα!

  Αυτό γίνεται εύκολα, διαιρώντας το συνολικό ποσό επένδυσης που έχετε, με το 1000.

  Παράδειγμα, έστω πως τον μήνα Ιούνιο έχεις να επενδύσεις συνολικά 200€. Τότε 200/1000=0,20. Άρα για κάθε μονάδα δική μου, εσύ θα ποντάρεις 0,20€. Έτσι, αν για παράδειγμα εγώ ποντάρω 50 μονάδες, εσύ θα πρέπει να ποντάρεις 10€

  Άλλο παράδειγμα, έστω πως τον μήνα Ιούνιο έχεις να επενδύσεις συνολικά 500€. Τότε 500/1000=0,50. Άρα για κάθε μονάδα δική μου, εσύ θα ποντάρεις 0,50€. Έτσι, αν για παράδειγμα εγώ ποντάρω 50 μονάδες, εσύ θα πρέπει να ποντάρεις 25€

  Αν και εύκολο, μπορώ να σε βοηθήσω στα παραπάνω αν έχεις πρόβλημα. Στείλε μου μνμ και με χαρά θα σε καθοδηγήσω!