Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ισοπαλία... και δελτίο για «φόρτωμα»

2023-03-10

Αν και χθες επιλέξαμε «No Bet» η μέρα έκλεισε με θετικό πρόσημο αφού και στο LIVE πληρωθήκαμε (δόθηκαν free στο κανάλι μου στο Telegram), αλλά και Pre Game δελτίο βγήκε με απόδοση τριπλασιασμού (επίσης, δόθηκε free στο LIVE που έγινε το βράδυ στο YouTube).

Όσον αφορά το LIVE, όπως σας είπα και χθες, θα μπει ένα πρόγραμμα στο να γίνονται πιο συχνά τέτοιου είδους «μαζώξεις». Πιο οργανωμένες από χθες (ναι, γνωρίζω τα τεχνικά λάθη που έγιναν και θα διορθωθούν από το επόμενο live). Δεν είναι μόνο οι νίκες που πετυχαίνουμε απέναντι στους Μπουκμέικερς, αλλά κυρίως η κουβέντα που κάνουμε καθώς θεωρώ πως έτσι όχι μόνο λύνονται οι όποιες απορίες σας πάνω σ' αυτό το μαραφέτι που λέγεται «στοίχημα», αλλά κλείνοντας τη ζωντανή μετάδοση αισθάνεστε πιο δυνατοί!

Στο σήμερα, έχει ανέβει από νωρίς στο site και στην συνδρομητική στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ένα δυνατό δελτίο απόδοσης «1,68» καθώς επίσης και μία ισοπαλία με απόδοση «3,05». Αυτά όσον αφορά τα Pre Game σημεία της ημέρας! Από εκεί και πέρα, στις «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» υπάρχει και η ενότητα «μεροκάματο», όπου εκεί σήμερα θα βρείτε τρεις περιπτώσεις όπου μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι! 👉🏿 Όσοιδεν είστε μέλος, ενεργοποιήστε την πρόσβασή σας, κάνοντας κλικ εδώ

Τέλος, στο LIVE BETTING και στο ειδικό γκρουπάκι που έχουμε δημιουργήσει γι' αυτό το σκοπό, θα είμαι από τις 11:00 έως αργά το βράδυ. Το menu βοηθάει και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν κατά την διάρκεια των αγώνων θα βγάλουμε καλά κέρδη στο κλείσιμο της ημέρας! 👉🏿 Όσοι δεν είστε στο ειδικό γκρουπάκι που έχουμε δημιουργήσει στο Telegram κάντε κλικ εδώ  (το κόστος είναι 21€ για πρόσβαση σ' αυτό το γκρουπ, από σήμερα έως τέλος Μαΐου)

Πως μπορείς να έχεις εισόδημα από το στοίχημα;