Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Μουντιάλ 2022: Κατάρ - Εκουαδόρ

2022-11-18

Η αυλαία του 22ου Μουντιάλ ανοίγει στην Αλ Κχορ και στο "Αλ Μπαϊτ", εκεί όπου η διοργανώτρια χώρα, το Κατάρ θα αναμετρηθεί με το Εκουαδόρ. Στον 1ο όμιλο επίσης, υπάρχουν η Ολλανδία και η Σενεγάλη.

Κατάρ: Η πιο αντιπαθητική διοργανώτρια χώρα ever και κατά πάσα πιθανότητα όσοι την θέλουν/παίζουν/βλέπουν να τερματίζει τελευταία στον όμιλο, μάλλον δεν θα απογοητευτούν! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις ιστορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας (και δεν έχουν διαψευστεί) για τις δωροδοκίες μελών της FIFA προκειμένου να εξασφαλίσουν την ψήφο τους και να γίνουν αυτοί οι διοργανωτές. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα δημοσιεύματα για τους χιλιάδες νεκρούς μετανάστες στα εργοτάξια του Μουντιάλ...

Στα αγωνιστικά, έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που αυτό που θα δούμε να μας παρουσιάζει ο Φέλιξ Σάντσεθ, απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι βγάζουν το ψωμί τους σε τοπικά πρωταθλήματα του Κατάρ! Μοναδικό πλεονέκτημα, είναι το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη χημεία μαζί τους καθώς οι διεθνείς βρίσκονται μαζί για περίπου ένα πεντάμηνο! Από τακτικής άποψης, θα την δούμε να παίζει με σύστημα 5-3-2 το οποίο θα μετατρέπεται σε 3-5-2 ανάλογα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Ισημερινός: Η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο δεν ταξίδεψε στο Κατάρ απλά για την συμμετοχή στο Μουντιάλ, αλλά για να κάνει αισθητή την παρουσία της. Και μπορεί να το κάνει καθώς στο Εκουαδόρ διαθέτει ομάδα με αρκετό ταλέντο, ταχύτητα και δύναμη. Από το ρόστερ της ξεχωρίζει ο Ένερ Βαλένσια (επιθετικός) καθώς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα (πρώτος σκόρερ στην Τουρκία με Φενέρμπαχτσε).

Στις στήλες "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" και "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" εκτός των άλλων προτάσεων που περιλαμβάνονται σ' αυτές, υπάρχει σχετική ενότητα για το Μουντιάλ, όπου τρέχουμε Rally Bets (με λίγα χρήματα επιδιώκουμε να αυξήσουμε το αρχικό μας κεφάλαιο κατά 50 φορές)

Εκτίμηση: Μυθεύματα θεωρώ πως είναι τα όσα διαβάσαμε τις τελευταίες ώρες περί δωροδοκίας παικτών του Ισημερινού από το Κατάρ. Το Εκουαδόρ διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και βάση ποδοσφαιρικής λογικής  το "διπλό" θα επαληθευτεί. Διατηρείται ψηλά μόνο και μόνο επειδή το Κατάρ είναι η διοργανώτρια χώρα...


Πρόβλεψη αγώνα

Κατάρ - Ισημερινός

  • Διπλό @2,35
  • Συνολικά γκολ: 2-3 @2,00


Μακροχρόνια BET

  • Κατάρ - Πρώτος σκόρερ: Ακράμ Αφίφ @4.55
  • Εκουαδόρ - Πρώτος σκόρερ:Ένερ Βαλένσια @1,90