Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Κέρδη...ακόμα και από τα χαμένα δελτία!!!

2022-12-01

Κακά τα ψέμματα, στο στοίχημα δεν μπορείς να κερδίζεις συνεχώς! Πως θα σου φαινόταν να βγάζεις, όμως, κέρδος... ακόμα και από τα χαμένα σου δελτία; Κι όμως μπορείς!

Το πρόγραμμα "MB-L" μας εξασφαλίζει πως θα βγάζουμε κέρδη ακόμα και από τα χαμένα μας δελτία! Όσα κι αν είναι αυτά τα χαμένα! Μας αρκεί μόνο μία νίκη! Με αυτή τη νίκη, μπορείς να πληρωθείς για όλα τα προηγούμενα χαμένα!

Το πρόγραμμα "MB-L" είναι ξαδερφάκι του DEF (παρόμοιο πρόγραμμα-κατάλληλο όμως για τη μέθοδο πονταρίσματος για το μεροκάματο), με τη διαφορά όμως πως το "MB-L" μας πληρώνει με μία νίκη, για όλα μας τα προηγούμενα χαμένα δελτία!

Στο πρόγραμμα "MB-L" το μόνο που κάνεις είναι να ορίσεις εσύ το πόσο κέρδος θες να έχεις από το κάθε σου δελτίο (πάνω αριστερά στο σχετικό κουτάκι) και στη συνέχεια το τί απόδοση παίζεις! Αυτό ήταν! Μόλις κερδίσεις (όποτε και να γίνει αυτό), θα πάρεις καθαρό κέρδος αυτό που ζητάς να κερδίσεις για το κάθε δελτίο που έπαιξες (το κερδισμένο και όλα τα προηγούμενα χαμένα)!

*** Μετά το download του προγράμματος, είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε απορία έχεις (αν και είναι εύκολο στη χρήση-υπάρχουν και οδηγίες)