Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Με 10€... για 2560€

2023-03-21

Έβαλα ένα κουίζ το πρωί στα κανάλια μου στο Telegram, το οποίο και κανείς δεν μπόρεσε να το λύσει μέχρι τώρα.


Τα πράγματα είναι απλά!

Με 10€ πάμε για 2560€

Αυτό σημαίνει πως θέλουμε οκτώ (8) διπλασιασμούς

Ο κάθε διπλασιασμός θα περιλαμβάνει τέσσερα σημεία με απόδοση «1,20» το καθένα

Άρα και θέλουμε 32 τέτοια σημεία συνολικά. Ωστόσο εγώ κάθε μέρα θα παίρνω μόλις δύο

Έτσι, σε 16 ημέρες θα έχω 2560€


Το παραπάνω σενάριο έχει τρομερές δυσκολίες (μειονεκτήματα), αλλά και πλεονεκτήματα.

Μειονεκτήματα
Πρώτη δυσκολία, το 32/32 που πρέπει να γίνει, ακόμα κι αν η απόδοση του «1,20» φαίνεται «μικρή» και «εύκολη». Δεύτερη και σημαντικότερη «δυσκολία» να τα βάλουμε με τον εαυτό μας!

Πλεονεκτήματα
Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι πως ό,τι και να γίνει θα χαθούν 10€ συνολικά! Σιγά το πράγμα δηλαδή! Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι πως με την μέθοδο Α.Μ.Ε.ΣΗ. (Ασιατική μεθοδολογία εύρεσης σημείων) μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας δεκάδες (εκατοντάδες τα Σ/Κ) τέτοια σημεία καθημερινά. Όσοι έχετε παρακολουθήσει τα βίντεο με τα σχετικά μαθήματα, το γνωρίζετε!

Λύσεις στα «μειονεκτήματα»
Αν το 32/32 φαντάζει δύσκολο, θέλω να το δεις αλλιώς! Θέλω, αυτόν τον μεγάλο στόχο να τον χωρίσεις σε 16 μικρούς στόχους. Έτσι, ξέχνα το 32/32…. και στόχευσε σε ένα 4/4! Και για να σου γίνει ακόμα πιο εύκολο, προσπάθησε να κάνεις ένα 2/2 την ημέρα!

Το μεγαλύτερο «εμπόδιο» στο να επαληθευτεί το παραπάνω σενάριο, δεν είναι ούτε το 32/32, ούτε το «all in»….ούτε, τίποτα άλλο! Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει ο καθένας μας να αγωνιστεί να κερδίσει τον ίδιο του τον εαυτό! Όταν δηλαδή εσύ θα βλέπεις να περνάνε μπροστά σου στοιχηματικές ευκαιρίες (αυτό είναι το μόνο σίγουρο αν έχεις παρακολουθήσει την Α.Μ.Ε.ΣΗ.) και θα λες «αφού είναι ευκαιρία σήμερα να κερδίσω βήματα, γιατί να περιμένω μέχρι αύριο;», τότε θα είναι που θα πρέπει να παλέψεις με τον εαυτό σου με σκοπό να του πεις: ΟΧΙ, θέλω δύο την ημέρα! Ούτε ένα παραπάνω!

Περιμένω να μάθω καλά νέα από σένα σε 16 ημέρες από τώρα….