Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Με εκατέρωθεν προβλήματα αλλά και με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας (free tips)

2023-07-01

*** Παιχνίδι για την 13η στροφή της Allsvenskan. Τα τελευταία τρία χρόνια με γηπεδούχο την Μάλμε έχουμε τρεις «άσους» και σε όλα τα παιχνίδια επαληθεύτηκε το «4-6 γκολ».

H Μάλμε ξεκίνησε τη σεζόν με 8/8 νίκες, έκανε στη συνέχεια μία «κοιλιά» με εντός έδρας ισοπαλία και εκτός έδρας ήττα και έκλεισε την ανοιξιάτικη περίοδο με 2/2 νίκες. Μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και στο +2 από την 2η Έλφσμποργκ.

Η Σίριους έπρεπε να φτάσουμε στην 10η αγωνιστική για να την δούμε να πανηγυρίζει το πρώτο της «τρίποντο» για φέτος. Ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά και έτσι ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.

Στα ρόστερ των δύο ομάδων κατά την διάρκεια της διακοπής είχαμε ορισμένες προσθαφαιρέσεις. Όσον αφορά το σημερινό αγώνα και οι δύο θα έχουν σημαντικές απουσίες, ωστόσο ο πάγκος της Μάλμε είναι πολύ πιο γεμάτος και φυσικά πολύ διαφορετικός από αυτόν της Σίριους.

Στις αγορές ο «άσος» άνοιξε στο «1,15». Διορθώθηκε κάπως και έφτασε ακόμα και το «1,35». Πλέον υποχωρεί και τον βρίσκουμε (ξημερώματα Σαββάτου, όταν και γράφω αυτό το άρθρο) στις περισσότερες εταιρίες στο «1,30». Ο «φαβοριτισμός» αυτός, δικαιολογημένος καθώς έχουμε να κάνουμε με την καλύτερη ομάδα της Σουηδίας η οποία μάλιστα παίζει εντός έδρας και ταυτόχρονα αντίπαλός της είναι μία ομάδα που θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Από σημεία μικρού ρίσκου θα κρατήσω το «συνολικά γκολ: 2-4» σε απόδοση «1,50». Το combo «άσος & όβερ 2,5 γκολ» μοιάζει καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει να πάρει μία μεγαλύτερη απόδοση (συνοδευόμενη πάντα και με μεγαλύτερο ρίσκο) και τέλος το «ακριβές σκορ 2-1» σε απόδοση «9,25» είναι μία ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει σημείο για δελτίο με δικαίωμα στα λάθη.

*** Τα υπόλοιπα της ημέρας, θα τα βρείτε όσοι είστε μέλη στο «Bet Of The Day»….