Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Με την πλάτη ...στον τοίχο!

2024-06-19

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική των ομίλων του EURO με τα περισσότερα αποτελέσματα από τους 12 αγώνες που παρακολουθήσαμε, να θεωρούνται απολύτως φυσιολογικά!

Μοναδική «έκπληξη», στα μάτια μου πάντα, ήταν το Βέλγιο – Σλοβακία 0-1. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με την ήττα αυτή, βρίσκονται με την πλάτη, πλέον, στο τοίχο. Θυμίζω πως εκτός από τους δύο πρώτους από κάθε όμιλο, προκρίνονται και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από κάθε γκρουπ. Αυτή τη στιγμή το Βέλγιο, στην ειδική βαθμολογία με τις «τρίτες ομάδες»… βρίσκεται εκτός τετράδας!

Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι το ματς με την Ρουμανία στις 22 του μήνα, είναι ένα «τελικός» για τον Λουκάκου και την παρέα του. Ένας τελικός… μέχρι τον επόμενο!

Από τα υπόλοιπα φαβορί της διοργάνωσης, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία μετά και τις νίκες τους στην πρεμιέρα, δύσκολα δεν θα τους δούμε στους «16». Αν καταφέρουν και κάνουν και το 2/2 την 2η αγωνιστική, τότε ίσως στο τελευταίο ματς των ομίλων να έχουν την πολυτέλεια να διαλέξουν και αντίπαλο στη φάση των «16».

Κλείνοντας, θυμίζω πως εδώ στο site, έχει δημιουργηθεί στήλη αποκλειστικά για το EURO, με δωρεάν πρόσβαση για όλους σας. Εκεί, καθημερινά θα μπορείτε να βλέπετε τα previews των αγώνων αλλά και προτάσεις από όλους τους tipsters του #stotameio