Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Μεροκάματο Κυριακής 30/10/22

2022-10-30

Κάθε μέρα... όσοι πάνε για το μεροκάματο (και μόνο), είναι οι μοναδικοί που βγάζουν κέρδη από το στοίχημα!

Για σήμερα Κυριακή, έχω επιλέξει τέσσερα παιχνίδια στα οποία θα κάνουμε παιχνίδι σύμφωνα με τη μέθοδο πονταρίσματος για το μεροκάματο. Ενδεικτικά αναφέρω, πως κυνηγώντας τα 10€ σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε στο τέλος της ημέρας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40€ στην τσέπη ως καθαρό κέρδος.

➡️ Για το πως λειτουργεί το παραπάνω πρόγραμμα, αλλά και για να πάρεις μία ιδέα από τη συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος, μπορείς να δείς το σχετικό βιντεάκι στο Youtube: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

➡️ Aν έρχεσαι σε επαφή τώρα με τη συγκεκριμένη μέθοδο πονταρίσματος, θα σου πρότεινα να κάνουμε μία On Line συνεδρία μαζί πρώτα, προκειμένου να μάθεις: Πώς ποντάρουμε, Πως βρίσκουμε μόνοι μας τα κατάλληλα παιχνίδια (μέσα σε δευτερόλεπτα), Τί κάνουμε αν δεν μπει το γκολ....καθώς επίσης και κάποια tips προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη μας! Αυτό που θα χρειαστείς για μία OnLine συνεδρία, είναι ένα e-mail της google (gmail), ίντερνετ, ακουστικά και μικρόφωνο! Η διάρκεια είναι περίπου 1 ώρα. Κλείσε μία On LINE συνεδρία κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ  και στη συνέχεια θα σου στείλω εγώ e-mail με σκοπό να ορίσουμε το OnLine ραντεβού μας (πότε βολεύει και εσένα και εμένα).