Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Μετράμε 34 συνεχόμενες νίκες! Είναι πολλές;

2022-11-07

Καλή εβδομάδα σε όλους! Κι όμως, ο τίτλος του άρθρου δεν είναι παραπλανητικός! Στη στήλη "μεροκάματο", από την έναρξη λειτουργίας της σελίδας έως και χθες, μετράμε 34/34 νίκες!!! Είναι πολλές; Την απάντηση θα την βρείτε στη συνέχεια....

Για το χθες, με εξαίρεση της στήλης "μεροκάματο" τα υπόλοιπα δεν πήγαν έτσι όπως ευελπιστούσα! Το γκολ που δέχθηκε η Χάκεν στο 90'+4'...πόνεσε, άσχετα αν υπήρχε οι επιλογή του cash out που κάποιοι (απ' ότι ξέρω) την χρησιμοποιήσαν.

Στα θετικά της ημέρας, το 3/3 στη στήλη "μεροκάματο" τα οποία προστέθηκαν στις προηγούμενες 31 νίκες. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα, όσοι ακολούθησαν από την αρχή τη συγκεκριμένη μέθοδο να έχουν ως καθαρό κέρδος όσο ένας μισθός (!!!) μέσα σε περίπου δέκα ημέρες και με ενδεικτικό ζητούμενο κέρδος ανά αγώνα τα 10€.

Πλέον, δεν χωράει αμφισβήτηση από κανέναν, πως η μέθοδος πονταρίσματος για το μεροκάματο, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα, αφού μόνο η συγκεκριμένη στρατηγική πονταρίσματος μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα! Τον τρόπο λειτουργίας (τί κάνουμε;) μπορείτε να τον μάθετε κάνοντας κλικ εδώ.

Ωστόσο, αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με τη μέθοδο, θα πρέπει να μη σταθείς στη θεωρία, αλλά να κλείσεις μία On-Line συνεδρία μαζί μου (κλικ εδώ) με σκοπό να αυξήσεις κατά πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας σου και κυρίως να μη μετράς ζημιές, αφού αυτά που θα μάθεις είναι δοκιμασμένα (και πολλές φορές πληρωμένα με ήττες). Θα μάθεις πως δεν μας κάνουν όλα τα ματς, θα μάθεις πως διαχειριζόμαστε καταστάσεις όταν δεν μπαίνει το γκολ, θα μάθεις πως να μεγαλώνεις τα χρονικά όρια σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίσεις περισσότερα από αυτά που ζητάς να κερδίσεις!

Σήμερα Δευτέρα, μέχρι το μεσημέρι οι στήλες θα είναι έτοιμες! Θα κάνουμε παιχνίδι και στις "προτάσεις" αλλά και στο "μεροκάματο". (Η στήλη "μεροκάματο" έχει ήδη ανανεωθεί)

Για όλα τα υπόλοιπα μείνετε συντονισμένοι στο Telegram (free live tips)