Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Middle Bet & program MB-L

2022-12-07

To «Μiddle Bet» ή αλλιώς το «ενδιάμεσο στοίχημα» είναι μία στρατηγική πονταρίσματος, η οποία δεν είναι και τόσο γνωστή στους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος.

Ο τρόπος εφαρμογής του συγκεκριμένου τρόπου παιχνιδιού, είναι αρκετά απλός και μπορεί να εφαρμοστεί σε αρκετές περιπτώσεις (σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια) και σε πολλά αθλήματα!

Πριν περάσουμε να δούμε στην πράξη το «Middling» θα πρέπει να γνωρίζεις τα εξής:

  1. Καμία στρατηγική πονταρίσματος, δεν μπορεί να εγγυηθεί από μόνη της ότι θα έχεις κερδοφορία.
  2. Η εφαρμογή ενός κατάλληλου συστήματος διαχείρισης χρημάτων, σε συνδυασμό με την στρατηγική πονταρίσματος, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να σου εξασφαλίσει κέρδη (εννοείται πως, πριν τα παραπάνω, θα πρέπει να έχεις δουλέψει πάνω στον εαυτό σου και σε θέματα όπως η υπομονή, η πειθαρχία, η στοχοθεσία κλπ)
  3. Για να κάνεις «Middling» θα πρέπει να διαθέτεις ενεργό λογαριασμό σε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες


To «Μiddle Bet» μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα αθλήματα. Θα μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο με ορισμένα παραδείγματα για να κατανοήσεις τον τρόπο παιχνιδιού και στη συνέχεια θα είσαι σε θέση να τον εφαρμόσεις και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα επιθυμείς.

«Middling» στο ποδόσφαιρο....

  • Παράδειγμα 1: Παίζουμε έναν αγώνα "over 2,5" γκολ και τον ίδιο αγώνα σε άλλη στοιχηματική εταιρία το ποντάρουμε "under 3,5" γκολ. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση θα κερδίσουμε το ένα από τα δύο στοιχήματα, ενώ στη περίπτωση που θα σημειωθούν ακριβώς 3 τέρματα, θα κερδίσουμε και τα δύο στοιχήματα.
  • Παράδειγμα 2: Παίζουμε έναν αγώνα "over 3,5" γκολ και τον ίδιο αγώνα σε άλλη στοιχηματική εταιρία το ποντάρουμε "under 4,5" γκολ. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση θα κερδίσουμε το ένα από τα δύο στοιχήματα, ενώ στη περίπτωση που θα σημειωθούν ακριβώς 4 τέρματα, θα κερδίσουμε και τα δύο στοιχήματα.
  • Παράδειγμα 3: Παίζουμε έναν αγώνα "under 3,5" γκολ και τον ίδιο αγώνα σε άλλη στοιχηματική εταιρία το ποντάρουμε "συνολικά γκολ: 2-3". Αυτό σημαίνει πως κερδίζουμε μόνο το δελτίο με το "under" να σημειωθούν από "0" έως "1" γκολ. Χάνουμε και τα δύο στοιχήματα αν σημειωθούν 4+ γκολ, ενώ στη περίπτωση που θα σημειωθούν ακριβώς "2" ή ακριβώς "3" τέρματα, θα κερδίσουμε και τα δύο στοιχήματα.
  • Παράδειγμα 4: Παίζουμε έναν αγώνα "over 3,5" γκολ και τον ίδιο αγώνα σε άλλη στοιχηματική εταιρία το ποντάρουμε "συνολικά γκολ: 3-4". Αυτό σημαίνει πως κερδίζουμε μόνο το δελτίο με το "over" να σημειωθούν από 5+ γκολ. Χάνουμε και τα δύο στοιχήματα αν σημειωθούν από "0" έως "2" γκολ, ενώ στη περίπτωση που θα σημειωθούν ακριβώς "3" ή ακριβώς "4" τέρματα, θα κερδίσουμε και τα δύο στοιχήματα.


Βλέποντας τα παραπάνω παραδείγματα, νομίζω πως έχεις καταλάβει τον τρόπο που μπορεί να γίνει «Middling». Πρόσεχε, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για κέρδος, ούτε το τί μπορεί να σου αφήσει στη τσέπη το καθένα από τα παραπάνω παραδείγματα. Αυτό θα το δούμε στην επόμενη σελίδα. Αυτό που θέλω εδώ να καταλάβεις, είναι τό τί εστί «Middle Bet».

Κατανοώντας τον τρόπο παιχνιδιού, έτσι όπως παρουσιάζεται στα παραδείγματα πιο πάνω, μπορείς να εφαρμόσεις τη συγκεκριμένη μέθοδο όχι μόνο στα γκολ, αλλά και σε στοιχήματα σε κόρνερ, σε κάρτες... και γενικά οπουδήποτε μπορεί να υπάρξει κάποιο ενδιάμεσο στοίχημα που μπορεί να πληρώσει και τα δύο δελτία!

Διαχείριση Χρημάτων

To «Middling» δεν απαιτεί κάποιον συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης χρημάτων. Ωστόσο για να μπορέσει η συγκεκριμένη μέθοδος πονταρίσματος να είναι σε βάθος χρόνου κερδοφόρα, θα πρέπει πέραν από την σωστή επιλογή των σημείων, να εφαρμόζεται πιστά και το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης χρημάτων!

Όσον αφορά, τώρα, τον τρόπο που θα διαχειριστούμε τα χρήματά μας, έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το οποίο ως κεντρική του φιλοσοφία έχει να πληρωνόμαστε ακόμα και όταν χάνουμε! Ναι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το "Program MB-L"!

To "Program MB-L" μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας μας και δεν αφορά μόνο το MIDDLE BET. Σκοπός του είναι να μας δείχνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων τί πρέπει να ποντάρουμε ...για να κερδίσουμε χρήματα ακόμα και από τα χαμένα μας δελτία! Άρα, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους....