Μίλαν Vs Σαλερνιτάνα: Ψάχνοντας το Value σημείο...

2023-03-13

Η Μίλαν σήμερα έχει την μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τη Λάτσιο και τη Ρόνα και να πιάσει στην 2η θέση την Ίντερ, ωστόσο η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων της αναμέτρησης, δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ στοιχηματικά με το σενάριο της νίκης της, κόντρα στην Σαλερνιτάνα.

Οι αποδόσεις τόσο του «άσου», όσο και των «πολλών τερμάτων» είναι ιδιαίτερα unfair.Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η «μάζα», ελλείψη πλούσιου menu, καταφεύγει στο συγκεκριμένο ματς, ποντάροντας σε νίκη της Μίλαν ή σε συνδυασμούς «νίκη της Μίλαν και γκολ». Έτσι, οι στοιχηματικές αναγκάζονται να διατηρούν χαμηλές (και σε πολλές περιπτώσεις να διορθώνουν προς τα κάτω), τις τιμές.

Δείτε παρακάτω την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων και παρατηρήστε το πόσες πιθανότητες έχει να επαληθευτεί το κάθε σημείο! Σταθείτε επίσης στο πόσο πρέπει να είναι οι τιμές σε κάθε περίπτωση, για να αξίζει να ποντάρετε!

Και επειδή είμαι υπεύθυνος μόνο για ό,τι γράφω, και όχι για ό,τι καταλαβαίνει ο άλλος ότι γράφω, το ξεκαθαρίζω: Δεν «λέω» πως δεν θα κερδίσει η Μίλαν. Δεν «λέω» και το αντίθετο. Ούτε «λέω» πως θα σημειωθούν λίγα ή πολλά τέρματα! Αυτό που «λέω» είναι πως οι πιθανότητες επαλήθευσης τόσο του «άσου», όσο και του «όβερ» δεν είναι σε καμία περίπτωση value σημεία για ποντάρισμα!

Τις σημερινές μου επιλογές θα τις βρείτε στις «Προτάσεις». Όσοι δεν είστε μέλη, ενεργοποιήστε την πρόσβασής σας κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

*** Η παραπάνω ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων έγινε από το εργαλείο που έχω δημιουργήσει και μπορείς αν θες, να το κατεβάσεις κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ