Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Να ξεκινήσουμε να χάνουμε αν είναι...

2024-06-16

Χθες Σάββατο, 15 Ιουνίου, ανέβασα ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο απλά μίλησα για την πρώτη μέρα του Euro 2024 και αναφέρθηκα λίγο στα της…δεύτερης ημέρας!

Στο βίντεο αυτό υπήρχε και ένα screenshoot με το ιστορικό της στήλης μου! Αυτό ήταν που τους πόνεσε και πιο πολύ καθώς σε αυτή τη φωτογραφία φαινόταν οι 11 σερί νίκες που είχαμε μέχρι και την Παρασκευή. Χθες Σάββατο….έγιναν 12!!!!

Το έχω ξαναπεί. Εχθρούς έχουμε πολλούς! Πολλοί δε, εξ αυτών είναι και άτομα που εγώ προσωπικά σπαταλώντας μάλιστα και πολλές ώρες (άνευ πληρωμής), τους έμαθα το τί εστί στοίχημα και πως μπορούν μέσα από αυτό να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους.

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι απ' αυτούς, βγάζουν αχαριστία! Και ξέρετε το γνωστό… Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Βέβαια, οι τύποι αυτοί με τις αναφορές που κάνουν, θα ήθελαν να βλέπουν Χ αντί για τικ…λες και εμείς που κερδίζουμε, τους τα παίρνουμε από την τσέπη!

Στο 1,65 σήμερα

Πάμε στο σήμερα, όπου έχω στα PREMIUM TIPS ένα μονό με απόδοση «1,65» (+ ό,τι άλλο προκύψει στο LIVE).

Για να γίνεις μέλος στα PREMIUM TIPS κάνε κλικ εδώ και ενεργοποίησε την πρόσβασή σου με μόλις 20€ για 30 ημέρες!

Αν πάλι δεν σου περισσεύουν τα 20€, μπορείς να με ακολουθήσεις στο κανάλι μου στο Telegram (κλικ εδώ) όπου ανεβάζω συχνά free tips.

  • Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στα social media: Facebook, TikTok, YouTube