Νέος μήνας=Νέες μάχες

2023-03-01

Νέος μήνας από σήμερα! Νέες μάχες μπροστά μας! Το στοίχημα, τα έχουμε πει, είναι ένας πόλεμος με τους Μπούκμεϊκερς και σ' αυτό τον πόλεμο, δεν έχει σημασία το πόσες μάχες θα κερδίσεις ή θα χάσεις, αλλά στο τέλος... να κερδίσεις τον πόλεμο!

Στον «πόλεμο» αυτόν, λοιπόν, τον Φλεβάρη, όλοι εδώ στο site βγήκαμε νικητές! Καθαρά κέρδη 632€ από τις Pre Game «Προτάσεις» και περίπου 750€ από το «μεροκάματο».

Το menu αγώνων του Μαρτίου είναι τέτοιο, που με κάνει να βάζω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Το πόσο; Ταβάνι δεν υπάρχει...

Καλό και κερδοφόρο μήνα σε όλους

Συχνές Ερωτήσεις

1. Που βρίσκω τις προτάσεις σας;

Ο «Λοχαγός» ανανεώνει καθημερινά (και μέχρι το μεσημέρι) την στήλη «Προτάσεις». Εκεί θα βρείτε δύο ενότητες. Η πρώτη έχει να κάνει με το «μεροκάματο» και η δεύτερη με Pre Game δελτία (στα οποία υπάρχει και εικονικό ποσό πονταρίσματος στα πλαίσια διαχείρισης κάβας που κάνουμε κάθε μήνα)

Το κόστος πρόσβασης στις «Προτάσεις» είναι 20€ για πρόσβαση 30 ημερολογιακών ημερών - Για ενεργοποίηση πήγαινε στην στήλη «Υπηρεσίες»

2. Έχετε ιστορικό των προτάσεων;

Στην αρχική σελίδα το site (και κάτω-κάτω) ανεβαίνουν όλα τα δελτία των Pre Game προτάσεων. Όσον αφορά το «μεροκάματο» εκεί δεν υπάρχει ιστορικό, καθώς πάντα κερδίζουμε (100% win). Το θέμα μας βέβαια δεν είναι εκεί αν θα κερδίσουμε ή αν θα χάσουμε, αλλά το κέρδος μας το φέρνει ο τρόπος παιχνιδιού που κάνουμε! Αν θες να μάθεις περισσότερα, μπορείς να κλείσεις μία On Line συνεδρία με τον Λοχαγό (επίσης, πηγαίνεις στην στήλη «Υπηρεσίες»

3. Δίνετε δωρεάν προγνωστικά;

Φυσικά! Συχνά ανεβαίνουν τόσο εδώ στο site free δελτία, όσο και στο κανάλι μας στο Telegram (εκεί ανεβαίνουν και free live tips). Για να μπεις στο κανάλι -είναι δωρεάν- βρες στην αρχική σελίδα το σήμα του «Telegram» και πάτα πάνω του