Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Νικητές εμείς… και στις ΕΚΛΟΓΕΣ

2023-05-11

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και παρακάτω σας παρουσιάζω τα τελικά αποτελέσματα της κάλπης! Ω, ναι! Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το βράδυ της 21ης Μαΐου για να μάθετε το τι ποσοστό πήρε το κάθε κόμμα!

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές;

Ξεκινάω πρώτα απ' όλα να σας παρουσιάσω τα «φαβορί» τα οποία προκύπτουν από τις στοιχηματικές εταιρίες! Επαναλαμβάνω: ΕΤΑΙΡΙΕΣ! Που σημαίνει πως είναι επιχειρήσεις που αποσκοπούν στο κέρδος, άρα και τα όσα θα δείτε, είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι πληρωμένες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες στα κανάλια.

Ξεκινάμε με ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπου θα κινηθεί από 33% έως 36%. Το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεταξύ 27% και 31%. Οπότε αυτόματα έχουμε νικητή όσον αφορά την «πρωτιά». Όσον αφορά το 3ο κόμμα, αυτό θα είναι το ΠΑΣΟΚ με ποσοστά που θα κινηθούν από 7% έως 10%.

Σχεδόν βέβαιο, με βάση τις στοιχηματικές εταιρίες, φαίνεται να είναι τόσο το να μπουν στη Βουλή τουλάχιστον 6 κόμματα, όσο και το να μην υπάρξει αυτοδυναμία. Και οι δυο παραπάνω περιπτώσεις «πληρώνουν» ψίχουλα…

Οι προτάσεις μου

- Η διαφορά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μεγαλύτερη από 4,00% (απόδοση «1,87»)

- Η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από το ΚΚΕ να είναι μεγαλύτερη από 3,50% (απόδοση «1,65»)

- Το ποσοστό ΑΠΟΧΗΣ να είναι μικρότερο από 41,00% (απόδοση «2,25»)

*** Τα παραπάνω αν πονταριστούν με το ίδιο ποσό το καθένα, τότε ακόμα και με 2/3 επιτυχημένες προτάσεις, θα βγούμε κι εμείς κερδισμένοι από τις εκλογές