Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ό,τι πληρώνεις...αγοράζεις!

2022-11-24

Εξαιρετική και η χθεσινή ημέρα! Πέρα από τα παιχνίδια του "μεροκάματου" που επαληθεύτηκαν εύκολα και διατηρήθηκε το 100% στη συγκεκριμένη στήλη (61/61 νίκες), πλήρωσαν και οι επιλογές της βασικής πρότασης!

Στο σήμερα, τα πάντα είναι έτοιμα στη συνδρομητική στήλη "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ". Εκεί θα βρείτε δύο ιδανικά παιχνίδια για το μεροκάματο καθώς επίσης και τέσσερις στοιχηματικές επιλογές στις βασικές προτάσεις! Τέλος, θα βρείτε και τέσσερις ιδαίτερα δυνατές επιλογές για όσους επιθυμούν τοκογλυφικό παιχνίδι!

Με βάση την...Ασία

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα δουλέψω/αναλύσω τις κινήσεις των αγορών της Ασίας πάνω στα Μουντιαλικά παιχνίδια! Ήδη το πρώτο είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε όλοι (δωρεάν πρόσβαση). Τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα μόνο για τα μέλη τα όποια έχουν ήδη πληρώσει συνδρομή για τη στήλη "προτάσεις"

Οι χθεσινές επιλογές...
Οι χθεσινές επιλογές...

Η πρόσβαση στη στήλη "προτάσεις" κοστίζει 20€ για έναν μήνα και εκεί θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε σημεία για όλα τα γούστα (υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες). Επίσης, θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις αναλύσεις που γίνονται πάνω στις κινήσεις των αγορών της Ασίας! Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να κάνεις κλικ εδώ για να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή σου και να σταματήσεις να αναζητάς τη τύχη σου σερφάροντας δεξιά κι αριστερά! Άλλωστε, ότι πληρώνεις...αγοράζεις!