Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ότι σας υποσχέθηκα...γίνεται πράξη!

2022-12-21

Πριν λίγες ημέρες σας υποσχέθηκα να σας κάνω εγώ δώρο όλα σας τα γιορτινά έξοδα! Όπως βλέπετε... όλα πάνε μια χαρά καθώς το καθαρό κέρδος κοντεύει τα 400€ (όσοι δεν είστε μέλη, μπορείτε να δείτε την εικόνα του ταμείο, στην αρχική σελίδα)!

Για σήμερα Τετάρτη έχουμε μπόλικο πράγμα στη συνδρομητική μας στήλη! Συγκεκριμένα, στην ενότητα Green Line υπάρχουν τρία δελτία με αποδόσεις από 1,40 έως 2,14. Στην ενότητα Red Line θα βρείτε δελτίο με δικαίωμα στο λάθος (σύστημα-ζητάμε 2άδες)

Όσοι δεν είστε μέλη μπορείτε, μη χάνετε χρόνο! Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και επιλέξτε το πακέτο για τις προτάσεις! Το κόστος είναι μόλις 20€ για πρόσβαση 30 ημερών! Ποσό γελοίο για την ποιότητα των υπηρεσιών της στήλης...

ΥΓ1. Όλα τα σημεία μου στη συνδρομητική στήλη, συνοδεύονται και με εικονικό ποντάρισμα, στα πλαίσια διαχείρισης χρημάτων που ακολουθώ

ΥΓ2. Για προτάσεις με βάση την Ασία ή για ευκαιρίες που ενδεχομένως προκύψουν στο LIVE, θα τις δείτε δωρεάν στο κανάλι μου στο Telegram (όσοι δες είστε κάντε κλικ εδώ για να εισέλθετε)