Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023

2023-07-20

Από σήμερα έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου θα έχουμε και πάλι Μουντιάλ το καλοκαίρι! Έτσι όπως είχαμε μάθει! Έτσι όπως είναι το σωστό! Το FIFA Women's World Cup 2023™ είναι το πρώτο Μουντιάλ γυναικών με συμμετοχή 32 ομάδων και το πρώτο που θα συνδιοργανωθεί από δύο χώρες, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά 17 από τους 64 αγώνες, μεταξύ των οποίων την πρεμιέρα, τους ημιτελικούς και τον τελικό και το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει ζωντανά και τους 64 αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και on demand σε όλες τις συσκευές.

Έχουμε κι άλλο «ρεκόρ» της συγκεκριμένης διοργάνωσης και έχει να κάνει με τα εισιτήρια. Φέτος, πριν ακόμα ξεκινήσει η διοργάνωση, έχουν φύγει περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια εισιτήρια. Παράλληλα, έχουν αγοράσει εισιτήρια άνθρωποι από 182 διαφορετικές χώρες, δημιουργώντας ακόμη ένα ρεκόρ.

Η μεγάλη πρεμιέρα του FIFA Women's World Cup 2023™ αρχίζει την Πέμπτη 20 Ιουλίου με την εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης, αλλά και τους 2 εναρκτήριους αγώνες: Νέα Ζηλανδία- Νορβηγία (10:00) και Αυστραλία- Ιρλανδία (13:00).


Τέλος, όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, το στοιχηματικό, ΝΑΙ θα μας απασχολήσει και σε καθημερινή βάση θα έχουμε TIPS από τη συγκεκριμένη διοργάνωση! Μείνετε συντονισμένοι….