Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

«Παίζοντας» με τον διαιτητή (free tips)

2023-05-04

Δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος, στην όποια μελέτη κάνουν κάθε φορά, αναλύουν δεδομένα από τις δύο ομάδες που κοντράρονται! Άντε, λίγοι από αυτούς να ρίξουν και μια ματιά στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά την διάρκεια του αγώνα ή στην ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο (από άποψη φιλάθλων).

Ελάχιστοι (έως καθόλου) είναι εκείνοι οι οποίοι θα βάλουν στην «κατσαρόλα» με τα υπόλοιπα υλικά και τον παράγοντα «διαιτητή». Κι όμως πολλές φορές το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα και εν τέλει το αν το δελτίο μας θα καταλήξει στον κάδο των αχρήστων ή όχι, επηρεάζεται από τις αποφάσεις του «άρχοντα» του αγώνα!

Μπορεί το VAR να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, ωστόσο ακόμα ο διαιτητής είναι εκείνος, που με τον τρόπο παιχνιδιού του μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις! Πόσο μάλλον δε όταν το πρωτάθλημα το οποίο ασχολούμαστε στοιχηματικά, δεν έχει ακόμα την τεχνολογία VAR.

Στη Σουηδία, σήμερα διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις. Έχω γράψει σχετικό άρθρο με free tips για τον αγώνα Βάρμπεργκ-Μάλμε (δες εδώ), ενώ αν είσαι μέλος, θα βρεις αποκλειστικό περιεχόμενο για τα σημερινά ματς στη στήλη «Members».

Παρατηρώ λοιπόν τους διαιτητές των σημερινών αναμετρήσεων. Βλέπω πως στο ματς Νόρκεπινγκ – Χάμαρμπι, «σφυράει» ο Kristoffer Karlsson. Μέχρι τώρα αυτός, όπου κι αν έπαιξε, η γηπεδούχος ομάδα έχασε! Μάλιστα στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του έχει δείξει 17 κίτρινες κάρτες (σε σύνολο τριών αγώνων), με τις περισσότερες από αυτές να είναι στο Α' ημίχρονο (δείγμα ότι δεν χαρίζεται και θέλει να επιβληθεί από την αρχή).

Αντίθετα, ο Victor Wolf που «σφυράει» στο Βάρμπεργκ – Μάλμε, το 80% των κίτρινων καρτών που έχει δείξει φέτος, τις βγάζει από το τσεπάκι του στο Β' ημίχρονο (12/15).

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν σήμερα (ελπίζω και εύχομαι πως ΝΑΙ), αλλά βρήκα το χρόνο να γράψω αυτές εδώ τις γραμμές με σκοπό να «ταρακουνήσω» λίγο όσους από εσάς πιστεύετε πως κάνετε μία ολοκληρωμένη μελέτη πάνω σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου!

Μέσα από το βιβλίο μου 👉🏿 «Πλοηγός για το στοίχημα» θα μάθεις το πώς μπορείς να κάνεις μία σοβαρή μελέτη πάνω στο στοίχημα. Μία μελέτη που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τη μάζα…