Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Πάμε για νέο σερί με φουλ επίθεση...

2022-11-26

"Μαύρη" η χθεσινή ημέρα καθώς μετά από 63 συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια, χθες ήρθε η ήττα στην ενότητα για το μεροκάματο! Αλίμονο όμως αν παραμείνουμε στην ήττα και δεν κοιτάξουμε το παρακάτω! Πάμε για νέο μεγάλο σερί επιτυχιών....

Σήμερα στη στήλη "Προτάσεις" πάμε με σύστημα φουλ επιθετικό καθώς όπως θα διαπιστώσετε όσοι είστε μέλη, έχουμε αρκετές επιλογές σε όλες τις ενότητες! Στην ενότητα για το "μεροκάματο" υπάρχουν τρία ματς όπου μπορούμε να ζητήσουμε μεροκάματο από πέντε διαφορετικά γεγονότα. Στις "Βασικές Προτάσεις" θα βρείτε εφτά σημεία για όλα τα γούστα με αποδόσεις από 1,53 έως 3,00. Τέλος για τους "φορτηγατζήδες" στην ενότητα "Τοκογλυφικά" υπάρχουν τέσσερις πολύ δυνατές επιλογές!

Ενεργοποίηση πρόσβασης στη στήλη Προτάσεις
Η πρόσβαση στη στήλη είναι μόνο για τα ενεργά μέλη του site. Δεν αρκεί να γίνεις μέλος απλά, αλλά και να αγοράσεις συνδρομή μέσα από τη στήλη Υπηρεσίες - κλικ εδώ (20€ κοστίζει για ένα μήνα....σιγά τα λάχανα). Στη στήλη θα βρεις προτάσεις για όλα γούστα παικτών του στοιχήματος, χωρισμένες σε τρεις διαφορετικές ενότητες! Επιπλέον, αν είσαι μέλος, έχεις πρόσβαση δωρεάν και στις αναλύσεις ορισμένων αγώνων που κάνω, πάνω στις αγορές της Ασίας!