Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Πάμε στοίχημα με …κόρνερ (free tips)

2023-07-05

Μετά από τις τέσσερις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, το ταμείο του «Bet Of The Day» έχει μία αύξηση του κεφαλαίου κατά 84,27%. Όλα τα πονταρίσματα που κάνουμε συνολικά την ημέρα, σε όλα τα Pre Game δελτία, δεν ξεπερνούν το 1/6 του αρχικού μας κεφαλαίου και το αρχικό κεφάλαιο των 600€ (ή μονάδες αν θέλετε) αυτή τη στιγμή έχει εκτοξευτεί στα 1105,68€.

Αυτό οφείλεται ναι μεν στο γεγονός ότι το ποσοστό επαλήθευσης είναι μεγάλο (9.13 κερδισμένα δελτία, 69% επιτυχία, με Μ.Ο. απόδοσης «3,14»), αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η διαχείριση χρημάτων που κάνουμε πάνω στα δελτία μας!

Για σήμερα Τετάρτη, τα μέλη του «Bet Of The Day» έχουν στη διάθεσή τους από νωρίς, δύο Pre Game δελτία με αποδόσεις «2,36» και «2,93» ενώ όσοι δεν είστε μέλη μπορείτε να δείτε στην FREE ZONE μία δυάδα με επιλογές σε κόρνερ!

Κάτι σημαντικό: όσοι από εσάς δεν είστε μέλη στο «Bet Of The Day» μην μου στέλνετε μηνύματα για να μπείτε στο σχετικό club μελών. Κι αυτό γιατί δεν είναι στο χέρι μου. Έχουμε πει αρκετές φορές πως η πλατφόρμα για να γίνει κάποιος μέλος, ανοίγει μία φορά το μήνα (τις τελευταίες 10 ημέρες κάθε μήνα) όπου μπορεί κάποιος να κλείσει θέση για το Bet Of The Day του επόμενου μήνα. Για παράδειγμα, ο Ιούλιος έχει κλείσει. Για να γίνει κάποιος μέλος για τον μήνα Αύγουστο, θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή από 21 Ιουλίου μέχρι τέλος Ιουλίου!

Τέλος, να σας ανακοινώσω πως αυτές τις ημέρες δουλεύω πάνω στο ηλεκτρονικό περιοδικό για το στοίχημα, που θα είναι διαθέσιμο από το βράδυ της Πέμπτης, όπου και θα μπορείτε ΟΛΟΙ να το κατεβάσετε