Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

«Πιάνουμε» τον Μάη… όπως πρέπει!

2023-05-01

Με «Bet Of The Day» σε απόδοση «διπλασιασμού», με πέντε παιχνίδια ιδανικά για να εφαρμοστεί πάνω τους η τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο» αλλά και FREE TIPS, τόσο εδώ στην «Free Zone» του site, όσο και στο ελεύθερο γρουπ στο Telegram… θα προσπαθήσουμε να «πιάσουμε» τον Μάη! Καλό μήνα σε όλους!

Ο Μάιος παραδοσιακά είναι ένας από τους καλούς στοιχηματικούς μήνες! Κι αυτό γατί τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία και συνήθως είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για σοβαρό ποντάρισμα.

Μην ξεχνάμε και την Σκανδιναβία, εκεί όπου το «κόλπο» ξεκίνησε τον Απρίλιο και πλέον «σιγά-σιγά» μπορούμε να διακρίνουμε πιο εύκολα καταστάσεις!

Τέλος, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Μάιος είναι και ο τελευταίος μήνας όπου το site θα λειτουργεί με τις υπάρχουσες υπηρεσίες! Θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες εβδομάδες για το πώς θα πορευτούμε από το καλοκαίρι και μετά!

Μέχρι τότε, θυμίζω:

- Πρόσβαση μελών («Bet Of The Day», «Μεροκάματο» και «Αποκλειστικό περιεχόμενο»), μέχρι τέλος Μαΐου με κόστος 20€ - κλικ εδώ για ενεργοποίηση

- Πρόσβαση στα «x-RAY» tips (πρόγραμμα το οποίο μας δείχνει σημεία που δέχθηκαν απότομο «φόρτωμα») μέσω ειδικού καναλιού στο Telegram, μέχρι τέλος Μαΐου με κόστος 10€ - κλικ εδώ για ενεργοποίηση