Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Πηγαίναμε για 70€, «έκατσαν» 130€. Νικάμε αδέρφια…

2023-03-19

Καλή Κυριακή σε όλους! Χθες, ανέβηκαν δωρεάν τα παιχνίδια στα οποία μπορούσαμε να εφαρμόσουμε την τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Το ό,τι κάναμε το 7/7 νίκες, δεν αποτελεί είδηση και ούτε πανηγυρίζουμε γι' αυτό! Σιγά το δύσκολο άλλωστε….

Ζητούσαμε 10€ καθαρό κέρδος από κάθε αναμέτρηση, δηλαδή στοχεύαμε σε 70€ καθαρά κέρδη, ωστόσο τα δύο «μαγικά τρίλεπτα» έβαλαν στα ταμεία μας 129€. Αυτή είναι η μέθοδος πονταρίσματος για το μεροκάματο….

Στο σήμερα, θα βρείτε στην συνδρομητική στήλη «Προτάσεις» τρεις περιπτώσεις για να κάνετε παιχνίδι με την μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο», στοχεύοντας σε τουλάχιστον 30€ καθαρό κέρδος. Πόσο θα έρθει τελικά; Θα δείξει στο τέλος…

Στις «Προτάσεις» θα βρείτε επίσης, δύο δυνατά Pre Game δελτία (δυάδες) με αποδόσεις «1,63» και «1,95»!

Τ' αφεντικό τρελάθηκε!

Το Buymeacoffee έκανε γνωστό πως αλλάζει το πακέτο πρόσβασης στις «Προτάσεις». Πλέον, με 20€ θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στη συγκεκριμένη στήλη, από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις την πρόσβασή σου έως και τέλος Μαΐου! Όπως δηλαδή ισχύει και στο LIVE BETTING. Πληρώνεις μία φορά 20€ και έχεις πρόσβαση όχι για 30 ημέρες, αλλά για όλο το διάστημα έως τέλος Μαΐου!