Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Πλοηγός για το στοίχημα

2023-09-18

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! 


ΠΡΟΣΟΧΗ, αν ψάχνεις να βρεις μία μαγική συνταγή η οποία αύριο το πρωί θα σε κάνει πλούσιο από το στοίχημα, χωρίς κόπο από τη μεριά σου, λυπάμαι αλλά δεν θα τη βρεις στο συγκεκριμένο βιβλίο. Το βιβλίο θα σου δείξει μόνο το σωστό δρόμο. Στο χέρι σου είναι αν θα επιλέξεις να τον ακολουθήσεις…

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο θα σου δείξει:

  • Πως να βάζεις «τέλος» στις κακές συνήθειες που έκανες μέχρι τώρα, αλλά και θα σε εκπαιδεύσει, στο να δημιουργήσεις συνήθειες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου!

  • Θα διαβάσεις το τί χρειάζεται να κάνεις σε κάθε στάδιο της μελέτης σου, με σκοπό να βελτιώσεις το ποσοστό επαλήθευσης των στοιχηματικών σου επιλογών και θα δεις έξυπνα τρικ για την κάθε παικτική σου συνήθεια!

  • Θα ανακαλύψεις στρατηγικές πονταρίσματος, με έτοιμα συστήματα διαχείρισης χρημάτων για όλα τα γούστα παικτών του στοιχήματος, με στόχο τον διπλασιασμό, τον τετραπλασιασμό, τον δεκαπλασιασμό και τον χιλιαπλασιασμό των χρημάτων σου!

  • Στα τελευταία κεφάλαια, θα εκπαιδευτείς να βάζεις στόχους και το σημαντικότερο, το πως θα τους πετύχεις! Και ξέρεις κάτι; Αν εφαρμόσεις όλα όσα θα μάθεις….θα τους πετύχεις!

  • Ακόμη, θα μάθεις τα «μυστικά» των Μπούκμεϊκερς, τη δουλειά του, τα «μειονεκτήματά» του και πως μπορείς να τα εκμεταλλευτείς!

Κόστος 6€ 

Μπορείς να κατεβάσεις το βιβλίο σε PDF μορφή, κάνοντας "κλικ" στην παρακάτω εικόνα (αμέσως μετά την αγορά σου, το βιβλίο έρχεται στο e-mail σου)

Κόστος 24€

Μπορείς να αποκτήσεις το βιβλίο στην κανονική του μορφή και να σου σταλθεί στην διεύθυνσή σου μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, ΧΩΡΙΣ έξοδα μεταφοράς. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα...