Πλοηγός για το Στοίχημα

2022-12-07

Πλοηγός για το Στοίχημα: Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο θα σου δείξει:

  • Πως να βάζεις «τέλος» στις κακές συνήθειες που έκανες μέχρι τώρα, αλλά και θα σε εκπαιδεύσει, στο να δημιουργήσεις συνήθειες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου!
  • Θα διαβάσεις το τί χρειάζεται να κάνεις σε κάθε στάδιο της μελέτης σου, με σκοπό να βελτιώσεις το ποσοστό επαλήθευσης των στοιχηματικών σου επιλογών και θα δεις έξυπνα τρικ για την κάθε παικτική σου συνήθεια!
  • Θα ανακαλύψεις στρατηγικές πονταρίσματος, με έτοιμα συστήματα διαχείρισης χρημάτων για όλα τα γούστα παικτών του στοιχήματος, με στόχο τον διπλασιασμό, τον τετραπλασιασμό, τον δεκαπλασιασμό και τον χιλιαπλασιασμό των χρημάτων σου!
  • Ακόμη, θα μάθεις τα «μυστικά» των Μπούκμεϊκερς, τη δουλειά του, τα «μειονεκτήματά» του και πως μπορείς να τα εκμεταλλευτείς!
  • Στα τελευταία κεφάλαια, θα εκπαιδευτείς να βάζεις στόχους και το σημαντικότερο, το πως θα τους πετύχεις! Και ξέρεις κάτι; Αν εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες στα προηγούμενα κεφάλαια....θα τους πετύχεις!

Για να γραφτεί το συγκεκριμένο βιβλίο, πέρα από την εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος, συμβουλευτήκαμε οικονομολόγους, ειδικούς ψυχολόγους αλλά και πολλά βιβλία σχετικά με την εστίαση και πραγματοποίηση των στόχων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, αν ψάχνεις να βρεις μία μαγική συνταγή η οποία αύριο το πρωί θα σε κάνει πλούσιο από το στοίχημα, χωρίς κόπο από τη μεριά σου, λυπάμαι αλλά δε θα τη βρεις στο συγκεκριμένο βιβλίο. Το βιβλίο θα σου δείξει μόνο το σωστό δρόμο. Στο χέρι σου είναι αν θα επιλέξεις να τον ακολουθήσεις...

Μπορείς να αποκτήσεις το βιβλίο σε PDF μορφή, με μόλις 6€ (πληρωμή με κάρτα)- κλικ εδω